Închide meniul

Victorie dificilă pentru Negumereanu. ”Am crezut în Dumnezeu, voi fi și mai bun data viitoare”

Florian Ceafalău Publicat: 6 martie 2022, 10:02

Victorie dificilă pentru Negumereanu. ”Am crezut în Dumnezeu, voi fi și mai bun data viitoare”

Românul a câștigat cu 29-27 29-27 27-29, ceea ce înseamnă că s-ar fi impus și fără penalizare.

Profimedia

Victorie dificilă pentru Negumereanu după 3 runde în care adversarul i-a băgat degetele în ochi de mai multe ori. Deși a fost avertizat de arbitru din prima rundă, nigerianul a continuat să facă același lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, arbitrul i-a scăzut 1 punct pe foile de arbitraj, însă acesta nu a fost decisiv în victoria lui Nicolae. Românul a câștigat cu 29-27 29-27 27-29, ceea ce înseamnă că s-ar fi impus și fără acea penalizare.

Victorie dificilă pentru Negumereanu: ”Am fost bolnav înainte de meci”

Negumereanu a dezvăluit după meci că a avut probleme mari de sănătate înainte de acest meci: ”Din cauza ultimelor 20 de zile am avut o perioadă dificilă, am fost bolnav câteva zile și nu am avut energie în meci. A fost dificil, în a doua jumătate a meciului nu am mai avut energie, și din cauza degetelor pe care adversarul mi le-a băgat în ochi.

Reclamă

Dar am avut încredere în Dumnezeu, am avut emoții multe când s-a dat decizia. Mă aștept să fiu din ce în ce mai bun deoarece am condiții foarte bune de antrenament aici în Las Vegas.”, a spus Nicolae după meci.

Luptătorul român a ajuns la a 3-a victorie la rând în UFC și speră să continue drumul spre un meci de titlu în cadrul categoriei Light Heavyweight.

Reclamă

iFight HEROES 3 ”Bătaie în București”, pe 18 martie

Antena 1 și Antenaplay.ro vor transmite gala de MMA iFight HEROES 3, pe 18 martie. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă de la București, și va fi cu spectatori. Gala va avea la start nume cunoscute din MMA-ul românesc dar și european, ca Ion Pascu, Lee Hammond, Cian Cowley, Florin Pîrtea sau Mădălin Pîrvulescu.

Cei care doresc să vadă live gala de la Sala Polivalentă pot cumpăra bilete de aici – CLICK AICI

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Fight • 31 ian., 13:41
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Gala Hexagone MMA Paris este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, vineri 26 ianuarie de la 21:30
Fight • 26 ian., 23:59
Gala Hexagone MMA Paris a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”
FIGHT • 15 ian., 16:12
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”