Închide meniul

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu! Luptătorul român și-a distrus adversarul la gala UFC 277

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 31 iulie 2022, 2:24

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu! Luptătorul român și-a distrus adversarul la gala UFC 277

UFC

Negumereanu se bate la New York duminică dimineață, în gala UFC 281. Acesta face parte dintr-un super eveniment ce va avea loc în celebra sală MSG.

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu în runda a doua a meciului cu Ihor Potieria. Ucraineanul nu a avut nicio șansă în acest meci. Nicolae a controlat prima repriză în totalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul din Brașov și-a dus la podea adversarul acolo unde i-a dat mai multe lovituri puternice. Nici runda a doua nu a arătat bine pentru ucrainean. Acesta a încercat câteva lovituri decisive dar Nicolae a fost cel care a reușit să conecteze cele mai puternice lovituri!

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu în runda a doua!

Negumereanu s-a năpustit asupra adversarului și a trimis mai multe lovituri de genunchi și de pumn. În cele din urmă, arbitrul a fost nevoit să intervină. Este a patra victoria la rând pentru Nicolae Negumereanu în UFC.

Nick a mulțumit divinității pentru victoria sa: ”Vrea să îi mulțumesc lui Dumnezeu. El lucrează prin oameni, familia mea, antrenorii, sponsorii mei, Dumnezeu lucrează prin ei. De la începutul anului mă antrenez în SUA tot timpul, acesta este motivul pentru care am luptat așa de bine. Sper ca Dana White să îmi dea bonusul de 50.000 de dolari”, a spus Negumereanu la finalul meciului.

Promoterul UFC, Dana White, va anunța la conferința de presă de la finalul galei cine primește bonusurile pentru cele mai spectaculoase performanțe. Negumereanu poate încasa 50.000 de dolari pe lângă bursa pentru acest meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și