Închide meniul

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu! Luptătorul român și-a distrus adversarul la gala UFC 277

Florian Ceafalău Publicat: 31 iulie 2022, 2:24

Reclamă
Victorie fabuloasă pentru Negumereanu! Luptătorul român și-a distrus adversarul la gala UFC 277

UFC

Negumereanu se bate la New York duminică dimineață, în gala UFC 281. Acesta face parte dintr-un super eveniment ce va avea loc în celebra sală MSG.

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu în runda a doua a meciului cu Ihor Potieria. Ucraineanul nu a avut nicio șansă în acest meci. Nicolae a controlat prima repriză în totalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul din Brașov și-a dus la podea adversarul acolo unde i-a dat mai multe lovituri puternice. Nici runda a doua nu a arătat bine pentru ucrainean. Acesta a încercat câteva lovituri decisive dar Nicolae a fost cel care a reușit să conecteze cele mai puternice lovituri!

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu în runda a doua!

Negumereanu s-a năpustit asupra adversarului și a trimis mai multe lovituri de genunchi și de pumn. În cele din urmă, arbitrul a fost nevoit să intervină. Este a patra victoria la rând pentru Nicolae Negumereanu în UFC.

Nick a mulțumit divinității pentru victoria sa: ”Vrea să îi mulțumesc lui Dumnezeu. El lucrează prin oameni, familia mea, antrenorii, sponsorii mei, Dumnezeu lucrează prin ei. De la începutul anului mă antrenez în SUA tot timpul, acesta este motivul pentru care am luptat așa de bine. Sper ca Dana White să îmi dea bonusul de 50.000 de dolari”, a spus Negumereanu la finalul meciului.

Promoterul UFC, Dana White, va anunța la conferința de presă de la finalul galei cine primește bonusurile pentru cele mai spectaculoase performanțe. Negumereanu poate încasa 50.000 de dolari pe lângă bursa pentru acest meci.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și