Închide meniul
Video

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în Glory, exclusiv în AntenaPLAY. L-a demolat pe francezul Toure

Florian Ceafalău Publicat: 9 septembrie 2023, 23:23

Reclamă

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în Glory. L-a demolat pe francezul Youre

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în Glory. Luptătorul român l-a învins la decizie unanimă pe Pascal Toure chiar la el acasă, în Franța. Gala a avut loc la Paris, dar luptătorii locali nu prea au avut succes. Cu un meci înaintea lui Lătescu, francezul Ghajji a fost învins de sîrbul Todorovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupta a fost dominată de la început până la final de Ștefan Lătescu. Românul de doar 21 de ani nu a reușit să îl pună jos pe francez, dar victoria a fost incontestabilă.

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în Glory

Chiar și comentatorii francezi ai galei au recunoscut superioritatea românului. Aceștia erau dezamăgiți deja din a doua rundă, văzând că Pascal este depășit total.

La final, Lătescu a declarat că vrea să îi calce pe urme lui Badr Hari. ”Chiar dacă am doar 21 de ani, vă promit că voi ajunge cel mai bun din lume. Cine este următorul?”, au fost cuvintele lui Ștefan Lătescu. Acesta le-a mulțumit și fanilor români ce au venit la Paris pentru a-l susține. Galeria românilor s-a auzit mai ales în momentul deciziei.

Victoria lui Lătescu marchează un șir lung de înfrângeri pentru luptătorii români în Glory. Benny Adegbuyi, Caliniuc, Gafencu, Orza sau Cristian Ristea au fost învinși anul acesta în cea mai puternică promoție de kickboxing din lume.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și