Închide meniul

WOW! Rico și Ben Saddik au făcut meciul anului! Marocanul i-a spart obrazul lui Verhoeven dar a pierdut prin TKO

Florian Ceafalău Publicat: 24 octombrie 2021, 0:12

Reclamă
WOW! Rico și Ben Saddik au făcut meciul anului! Marocanul i-a spart obrazul lui Verhoeven dar a pierdut prin TKO

Rico și Ben Saddik au făcut meciul anului. Cei doi grei din GLORY au reușit un meci fabulos, ce s-a terminat prin TKO pentru olandez.

GLORY

Rico și Ben Saddik au făcut meciul anului sâmbătă seara. Cei doi au luptat pentru centura deținută de olandez, meciul fiind unul de-a dreptul uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Saddik i-a spart fața lui Rico în runda a doua, cu un croșeu de dreapta. Olandezul abia mai putea să vadă după lovitura acestuia, fața umflându-se imediat. Chiar și asa, Rico a reușit să revină în meci.

În runda a treia, Jamal abia mai putea ține brațele sus. Acesta a încasat zeci de lovituri de la Rico fără să ofere o replică. Finalul a venit în mod așteptat în runda a patra, când Jamal nu a mai putut continua.

Rico și Ben Saddik au făcut meciul anului!

Meciul dintre Rico și Ben Saddik a fost unul dintre cele mai tari din istoria promoției GLORY, la categoria grea. Drama a fost amplificată și de rana de pe fața lui Rico. Acesta a continuat să lupte deși arăta groaznic.

Rico a fost lăudat și de rivalul său cel mai mare, Badr Hari. Marocanul a fost unul dintre comentatori, și l-a lăudat pe Rico pentru curajul de care a dat dovadă continuând meciul cu Jamal. La finalul meciului, Rico le-a mulțumit fanilor pentru prezența la meci. Nu mai puțin de 18.000 de oameni au fost în tribune la gala din Olanda.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și