Închide meniul

Carlos Sainz, entuziasmat după antrenamentele Marelui Premiu al Japoniei: „Nu anticipam asta”

Alex Masgras Publicat: 5 aprilie 2024, 15:22

Reclamă
Carlos Sainz, entuziasmat după antrenamentele Marelui Premiu al Japoniei: „Nu anticipam asta

Carlos Sainz, entuziasmat după antrenamentele Marelui Premiu al Japoniei: "Nu anticipam asta"

Carlos Sainz / Profimedia

Carlos Sainz s-a declarat entuziasmat după antrenamentele Marelui Premiu al Japoniei. Pilotul spaniol al celor de la Ferrari nu se aștepta ca diferența până la monoposturile Red Bull să fie atât de mică, după prima sesiune de antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Carlos Sainz, entuziasmat după antrenamentele Marelui Premiu al Japoniei: „Nu anticipam asta”

Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente de la Suzuka. Triplul campion mondial a ieșit pe circuit în cursul zilei de vineri și a completat 18 tururi, cel mai bun timp al său fiind 1:30.056. În urma sa, la 0.181 secunde a fost Sergio Perez, coechipierul său de la Red Bull. Al treilea cel mai bun timp al sesiunii a fost înregistrat de Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari și câștigătorul Marelui Premiu al Australiei, cu 1:30.269. Spaniolul este încântat de modul în care au funcționat lucrurile pentru el în prima sesiune de la Suzuka.

„Sincer, am fost mai aproape de Red Bull decât anticipam. Sunt multe semne pozitive în ceea ce privește progresul față de acum cinci luni (n.r. când a avut loc ultima cursă la Suzuka). E un sentiment plăcut, un început bun, dar tot va fi greu să o bați pe Red Bull.

Cred că va fi strâns cu McLaren, cu Mercedes. Red Bull e cu un pas în față, dar e un pas mai mic decât aș fi crezut, așa că va fi o luptă interesantă”, a declarat Carlos Sainz, potrivit formula1.com.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și