Închide meniul
VIDEO

Larry Ten Voorde a câştigat cursa din etapa de Porsche Supercup din Ţările de Jos, live în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 11:45 / Actualizat: 25 august 2024, 13:34

Reclamă
Larry Ten Voorde a câştigat cursa din etapa de Porsche Supercup din Ţările de Jos, live în AntenaPLAY

Cursa din etapa de Porsche Supercup din Ţările de Jos, live video în AntenaPLAY

Porsche Supercup/ Profimedia

Cursa din etapa de Porsche Supercup din Ţările de Jos va fi live video în AntenaPLAY, de la ora 12:55. Larry Ten Voorde va pleca primul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce se va încheia cursa din Porsche Supercup, pe circuitul de la Zandvoort se va desfăşura şi cursa din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, de la ora 15:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Lando Norris va pleca din pole-position.

Abonaţii AntenaPLAY pot urmări AICI cursa din Porsche Supercup!

Cursa din etapa de Porsche Supercup din Ţările de Jos, live video în AntenaPLAY

Update: Larry Ten Voorde a triumfat la Zadvoort. A fost urmat pe podium de Van Lagen şi De Haan!

Update: A început cursa de la Zandvoort, cu Ten Voorde primul!

Reclamă
Reclamă

Larry Ten Voorde a înregistrat timpul de 1:37:156 în calificările din Porsche Supercup şi va pleca primul în cursa de la Zandvoort. Acesta va fi urmat de Huub Van Eijndhove şi Jaap Van Lagen.

În etapa precedentă, desfăşurată în Belgia, Marvin Klein s-a impus. Podiumul a fost completat de Huub Van Eijndhoven şi Harry King.

Reclamă

Aceasta este a şaptea etapă din Porsche Supercup, după cele desfăşurate deja la Imola, Monte Carlo, Spielberg, Silverstone, Budapestea şi Spa-Francorschamps. Ultima etapă va avea loc la Monza, în perioada 30 august – 1 septembrie.

Larry ten Voorde este favorit să triumfe în Belgia, după ce a triumfat în primele patru curse din acest sezon. În etapa precedentă, acesta s-a clasat pe locul patru.

Larry ten Voorde este lider în clasamentul la zi din Porsche Supercup, cu 123 de puncte. Acesta este urmat de britanicul Harry King, cel care are 116 puncte.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:38

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Costel Gâlcă, verdict crunt din partea medicilor

14:01

Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

13:40

Ce se va întâmpla la meciurile din Liga 1 după decesul lui Christoph Daum! Anunţul oficial al LPF

13:30

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 15:45

13:30

CFR Cluj – Botoşani, LIVE TEXT, 19:00! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă! Echipele probabile

13:28

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în proba de 500 de metri!

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și