Închide meniul
Video

„Echipa este mai presus de orice” Şeful de la Williams a explicat înlocuirea lui Sargeant cu Albon: „E clar că îl doare mult”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 martie 2024, 17:45

Şeful de la Williams a explicat înlocuirea lui Sargeant cu Albon

Logan Sargeant şi Alex Albon, înaintea Marelui Premiu al Australiei / Profimedia

Şeful de la Williams a explicat înlocuirea lui Logan Sargeant cu Alex Albon, în Marele Premiu al Australiei. Pilotul thailandez a pierdut controlul monopostului în prima sesiune de antrenamente de pe Alber Park Circuit şi a intrat în parapet. El şi-a făcut praf şasiul, iar cei de la Williams au decis ca el să continue weeked-ul din monopostul lui Logan Sargeant, americanul urmând să rateze calificările şi cursa din etapa a treia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei se vede în această săptămână, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Calificările vor avea loc sâmbătă, de la ora 07:00, iar marea cursă va fi duminică, de la 05:45.

Şeful de la Williams a explicat înlocuirea lui Sargeant cu Albon: „E clar că îl doare mult”

James Vowles a declarat că a luat această decizie deoarece echipa este mai presus de orice, iar pilotul thailandez, în ciuda accidentului de vineri, are şanse mai mari să obţină puncte. În primele două etape ale sezonului, Williams nu a punctat.

„Eu am luat decizia ca Logan să nu participe şi Alex să continue pentru Williams Racing sâmbătă şi duminică. Este una dintre cele mai grele decizii pe care le-am luat de când fac parte din această organizaţie.

Mijlocul grilei este extrem de echilibrat, iar orice punct poate face diferenţa a finalul sezonului. Şi chiar dacă mă doare să văd un pilot într-o astfel de situaţie, echipa este mai presus de orice.

Reclamă

Logan a fost extraordinar. Este aici ca să susţină echipa. E clar că îl doare foarte mult, dar şi el ştie că pe primul este este echipa. Ce pot să spun este că şasiul va reveni de îndată în UK pentru a fi reparat şi pentru a putea concura în Japonia cu două maşini”, a declarat James Vowles, potrivit planetf1.com.

Logan Sargeant: „Cel mai dificil moment al carierei”

Logan Sargeant a reacţionat imediat după decizia luată de echipa sa, mărturisind că este un moment extrem de dificil pentru el.

„Este cel mai dificil moment al carierei mele. Totuși, sunt complet dedicat echipei și voi continua să contribui oricum pot în acest weekend”, a declarat Logan Sargeant.

Reclamă 4 / 0/3

Logan Sargeant a încheiat pe locul 14 prima sesiune de antrenamente din Australia, iar pe a doua, pe locul 13.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și