Închide meniul

Lewis Hamilton a semnat prelungirea contractului cu Mercedes! Suma uriaşă pe care o va încasa britanicul

Alex Masgras Publicat: 31 august 2023, 17:08

Reclamă
Lewis Hamilton a semnat prelungirea contractului cu Mercedes! Suma uriaşă pe care o va încasa britanicul

Lewis Hamilton a semnat prelungirea contractului cu Mercedes

Lewis Hamilton / Profimedia

Lewis Hamilton a semnat prelungirea contractului cu Mercedes! Septuplul campion mondial va pilota cel puţin până la finalul sezonului 2025. Alături de Hamilton, George Russell a semnat şi el prelungirea contractului, tot până în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 38 de ani, Hamilton va concura în Formula 1 şi la 40 de ani. Cu şapte titluri de campion în palmares, britanicul este la egalitate cu Michael Schumacher .

Lewis Hamilton a semnat prelungirea contractului cu Mercedes! Suma uriaşă pe care o va încasa britanicul

„Nu am fost niciodată mai înfometaţi. Am învăţat din fiecare victorie, dar şi din fiecare dezamăgire. Vom continua să luptăm, indiferent de provocare şi vom câştiga din nou. Sunt recunoscător că am această echipă, care m-a susţinut atât pe circuit, cât şi în afara lui”, a declarat Lewis Hamilton, după ce şi-a prelungit contractul cu Mercedes.

Pentru că şi-a prelungit contractul cu Mercedes, Lewis Hamilton va încasa 100 de milioane de lire sterline, potrivit telegraph.co.uk, adică peste 116 milioane de euro.

Lewis Hamilton a debutat în Formula 1 în 2007, la McLaren. În al doilea său sezon la McLaren, el a câştigat primul său titlu mondial. În 2013, britanicul a semnat cu Mercedes şi a cucerit alte şase titluri mondiale. În acest moment, el se află la egalitate cu Michael Schumacher, dar mulţi sunt de părere că titlul din 2021 câştigat de Max Verstappen, în ultima etapă de la Abu Dhabi, ar fi trebuit să fie câştigată de pilotul britanic.

Reclamă

George Russell, coechipierul lui Hamilton la Mercedes încă din 2022, şi-a prelungit şi el contractul cu nemţii până în 2025.

Max Verstappen a ajuns la nouă victorii consecutive în Formula 1

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Olandei! La finalul unei curse nebune, în faţa a peste 105.000 de spectatori, dublul campion mondial a ajuns la nouă victorii consecutive în „Marele Circ”, egalând recordul lui Sebastian Vettel din 2013.

Reclamă 4 / 0/3

Olandezul l-a egalat astfel pe Sebastian Vettel, cel care a obţinut nouă victorii consecutive în sezonul 2013, pe vremea când pilota tot pentru Red Bull Racing, în perioada în care a cucerit patru titluri mondiale la rând.

În ceea ce îl priveşte pe Verstappen, aceasta a fost victoria cu numărul 11 din acest sezon şi are un avans incredibil de 138 de puncte în faţa coechipierului Sergio Perez, ocupantul locului secund din clasamentul piloţilor.

Charles Leclerc, pilotul celor de la Ferrari, a fost nevoit să se retragă din cursa de la Zandvoort în turul 44, din cauza unor probleme la podeaua monopostului său. Monegascul de la Ferrari a ajuns la trei abandonuri în acest sezon de Formula 1.

„Marele Circ” va continua săptămâna viitoare, atunci când va avea loc Marele Premiu al Italiei, pe Autodromo Nazionale Monza.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și