Închide meniul

Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton

Alex Masgras Publicat: 28 aprilie 2024, 14:45

Reclamă
Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton

Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton

Charles Leclerc şi Lewis Hamilton / Profimedia

Spaniolii anunţă lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull. Numele lui Adrian Newey, inginerul şef de la Red Bull şi omul din spatele succesului monopostului constructorului austriac, este unul dintre cele mai discutate nume din ultima perioadă din Formula 1. Britanicul vrea să plece de la Red Bull, după controversele în care a fost implicat Christian Horner în acest an, iar Ferrari este pregătită să îl aducă la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull

Ferrari este decisă să ofere o sumă uriaşă pentru Newey. După ce au băgat adânc mâna în buzunar, atunci când au bătut palma cu Lewis Hamilton, care va pilota monopostul echipei din 2025, italienii pregătesc 100 de milioane de euro pentru Newey. Atât i-ar costa pe cei de la Ferrari semnătura lui Adrian Newey pentru patru ani, potrivit marca.com.

Şi Newey ar fi încântat de o înţelegere cu Ferrari. Chiar dacă britanicul are 65 de ani, ar fi un vis devenit realitate pentru acesta să lucreze pentru Ferrari, potrivit sursei mai sus menţionate.

Lui Newey i s-ar oferi postul de „super-consultant”, aşa cum a fost Rory Byrne în ultimii ani. Cu toate acestea, munca lui Newey ar fi diferită, mai ales că lui îi place să călătorească la fiecare cursă şi să fie aproape de piloţi.

Reclamă

Ferrari are însă mai multe bătăi de cap. Una ar fi Aston Martin, echipă care îl vrea şi ea pe Newey. Mai mult Lawrence Stroll insistă pentru britanic şi nu ar ezita să vină cu o ofertă asemănătoare cu cea de la Ferrari. În plus, Adrian Newey nu a făcut un secret din faptul că şi-ar dori să lucreze cu Fernando Alonso.

Până când Newey va lua o decizie, Formula 1 va reveni în perioada 3-5 mai, atunci când „Marele Circ” se mută în Florida, pentru Marele Premiu din Miami. Întrecerile din Florida vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și