Închide meniul

Max Verstappen, după ce a obţinut pole position la Marele Premiu al Japoniei: „Una peste alta, a fost o zi bună”

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2024, 11:34 / Actualizat: 6 aprilie 2024, 13:45

Reclamă
Max Verstappen, după ce a obţinut pole position la Marele Premiu al Japoniei: „Una peste alta, a fost o zi bună

Max Verstappen, după ce a obţinut pole position la Marele Premiu al Japoniei

Max Verstappen, la Suzuka - Profimedia Images

Max Verstappen a oferit primele declaraţii după ce a obţinut pole position la Marele Premiu al Japoniei, ce va avea loc duminică dimineaţă, de la 07:45, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezul a fost în pole position şi la primele trei curse ale sezonului, în Bahrain, Arabia Saudită şi Australia. El a câştigat primele două etape, la Sakhir şi Jeddah.

Max Verstappen, după ce a obţinut pole position la Marele Premiu al Japoniei

Pilotul de la Red Bull a devenit abia al treilea din anul 2000 până acum, care debutează într-un sezon cu patru pole position consecutive, după Sebastian Vettel (2011) şi Lewis Hamilton (2015)

„A fost destul de strâns la final. Această pistă este agresivă pentru pneuri. Chiar dacă vrei să împingi totul la limită, nu tot timpul reuşeşti să faci asta. Dar, până la urmă, cel mai important lucru este obţinerea a încă unui pole position.

Normal că ne dorim ca fiecare tur să fie perfect, dar pe o asemenea pistă nu e cazul de fiecare dată. Una peste alta, a fost o zi bună, în urma căreia am obţinut o poziţie bună pentru mâine. Să nu uităm că, ceea ce se va întâmpla mâine, va conta cu adevărat”, a spus Verstappen, la finalul calificărilor.

Reclamă

Poziţiile 4-10 au fost ocupate de Carlos Sainz (Ferrari), Fernando Alonso (Aston Martin), Oscar Piastri (McLaren), Lewis Hamilton (Mercedes), Charles Leclerc (Ferrari), George Russell (Mercedes) şi Yuki Tsunoda (RB).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și