Închide meniul
Foto

Mick Schumacher şi-a rupt maşina în două la Marele Premiu de la Monaco. Imagini de necrezut cu accidentul făcut de fiul lui Michael Schumacher

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2022, 18:10 / Actualizat: 29 mai 2022, 19:54

Mick Schumacher şi-a rupt maşina în două la Marele Premiu de la Monaco. Imagini de necrezut cu accidentul făcut de fiul lui Michael Schumacher

Mick Schumacher şi-a rupt maşina în două în Marele Premiu de la Monaco

Mick Schumacher, accident teribil / Profimediaimages

Mick Schumacher şi-a rupt maşina în două în Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Au fost momente uluitoare în timpul cursei din Principat şi a fost nevoie de steag roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul al 26-lea, pilotul de 23 de ani al celor de la Haas a pierdut controlul monopostului, care s-a lovit de un parapet. Impactul s-a dovedit a fi devastator.

Mick Schumacher şi-a rupt maşina în două în Marele Premiu de la Monaco

Update: Mexicanul Sergio Perez (Red Bull Racing) a câştigat, duminică, Monaco Grand Prix, a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, cursă marcată de o întârziere mare din cauza ploii, dar şi de un accident suferit de Mick Schumacher.

Cursa de la Monte Carlo a început cu aproxoimativ o oră întârziere. În plus, în turul 28 monopostul lui Mick Schumacher (Haas) s-a rupt în două. Pilotul a scăpat nevătămat. Pentru Perez este primul succes din acest sezon, anunţă news.ro.

Reclamă

Pe locul doi s-a clasat Carlos Sainz (Ferrari), iar pe trei a terminat Max Verstappen (Red Bull Racing). Top 10 este completat de Charles Leclerc (Ferrari), George Russell (Mercedes), Lando Norris (McLaren), Fernando Alonso (Alpine), Lewis Hamilton (Mercedes), Valtteri Bottas (Alfa Romeo) şi Sebastien Vettel (Aston Martin). Etapa următoare, Marele Premiu al Azerbaidjanului, va avea loc la 12 iunie.

Maşina lui Schumacher Jr. a derapat şi pur şi simplu s-a rupt în două. Din fericire, Mick a anunţat destul de repede că este bine şi a ieşit pe picioarele sale din monopostul de Formula 1, al cărui preţ este estimat la 15 milioane de dolari. Foarte probabil, şasiul nu va mai putea fi reconstruit.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTUL LUI MICK SCHUMACHER!

A fost nevoie de intervenţia unui safety-car, iar la scurt timp distanţă toţi ceilalţi piloţi rămaşi în cursă s-au dus la boxe.

Fiul lui Michael Schumacher, accidente cu repetiţie

Mick Schumacher a avut parte de un accident teribil şi în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, din luna martie. Atunci, monopostul lui rula cu o viteză de 270 km/h a fost distrus. Din fericire, fiul septuplului campion mondial nu a avut mari probleme de sănătate nici atunci.

Accidentul lui Mick Schumacher a avut loc în timpul segmentulul 2 al calificărilor, iar calificările s-au întrerupt mai multe minute. Pilotul a fost transportat la centrul medical.

Monopostul lui Mick Schumacher a fost scos cu macaraua de pe pistă, în timp ce fiul lui Michael Schumacher a fost luat cu o ambulanţă şi dus la spital, pentru investigaţii.

Am vorbit cu mama lui şi am informat-o. El nu are răni vizibile, dar medicii vor să i se facă investigaţii pentru a se asigura că nu are sechele. Impactul a distrus tehnologia digitală, aşa că nu am auzit nimic prin radio, dar ni s-a spus că ea conştient. Maşina este distrusă complet”, a declarat atunci conducătorul Haas, Gunther Steiner.

Charles Leclerc a plecat din pole position la Monaco Grand Prix

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a pornit de pe prima poziţie a grilei în Monaco Grand Prix, a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Reclamă

Pentru Leclerc a fost al cincilea pole position din acest sezon, al treilea consecutiv. El a câştigat în acest an cursele din Bahrain şi Australia. Carlos Sainz (Ferrari) s-a clasat al doilea în calificări, iar Sergio Perez (Red Bull Racing) pe locul trei.

Pe patru a terminat Max Verstappen (Red Bull Racing), pe cinci Lando Norris (McLaren), pe şase George Russell (Mercedes), pe şapte Fernando Alonso (Alpine), pe opt Lewis Hamilton (Mercedes), pe nouă Sebastien Vettel (Aston Martin) şi pe zece Esteban Ocon (Alpine).

Calificările s-au încheiat cu steag roşu, după ce Sergio Perez s-a izbit de parapet şi Sainz s-a izbit de monopostul lui Perez.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și