Închide meniul

Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes: „Au început negocierile!” Un dublu campion mondial, chemat în locul lui Hamilton

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 21:34

Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes: „Au început negocierile! Un dublu campion mondial, chemat în locul lui Hamilton

Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes

Profimedia

Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes, după ce Lewis Hamilton va pleca la finalul sezonului la Ferrari. Englezii de la The Sun susţine că nemţii au început negocierile cu Fernando Alonso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Alonso mai are contract cu Aston Martin până la finalul sezonului, dar poate prinde un contract fabulos cu Mercedes. Alonso, Hamilton, Verstappen şi celelalte staruri din  Formula 1™ pot fi urmărite în Marele Premiu al Australiei, duminică, de la 05:45, în direct pe Antena 3 CNN şi live stream în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes

Astfel, jurnaliştii ce la The Sun susţin că Fwernando Alonso, în vârstă de 42 de ani, are şanse mari să îi ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes. „Au început negocierile”, au scris englezii. Alonso a câştigat titlul mondial în sezoanele 2005 şi 2006.

Fernando Alonso, anunţ în privinţa viitorului său în Formula 1™

Fernando Alonso a făcut un anunţ în privinţa viitorului său în Formula 1™, chiar înaintea Marelui Premiu al Australiei. Pilotul spaniol nu va lua o decizie prea curând în ceea ce priveşte participarea în 2025 în Formula 1.

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

„Am spus că în vară, aşa că for mai fi câteva luni fără să răspund la această întrebare. Nu s-au schimbat multe şi nu se vor schimba în următoarele săptămâni sau curse.

Pe de altă parte, nu vreau să aştept până la vară. Nu cred că ar fi corect faţă de mine şi faţă de echipă, dacă ei vor dori să aibă mai multe opţiuni pentru sezonul viitor. Dar nici nu vreau să grăbesc lucrurile şi să iau o decizie dacă nu sunt hotărât şi nu sunt concentrat 100% asupra sezonului viitor.

Cum am mai spus, acum mă concentrez asupra lucrurilor pe care vreau să le încerc cu maşina, mai ales după ce am învăţat în primele curse”, a declarat Fernando Alonso, potrivit marca.com, înaintea Marelui Premiu al Australiei.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și