Închide meniul

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2024, 19:08

Reclamă
Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

Profimedia

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei, care va fi în perioada 28 – 30 iunie, live în AntenaPLAY. Marea cursă va fi duminică, de la 16:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Gasly a fost confirmat oficial de echipa Alpine pentru mai multe sezoane, fără a se preciza durata exactă. El şi-a început contractul cu echipa franceză la începutul sezonului trecut, după plecările neaşteptate ale lui Fernando Alonso şi apoi Oscar Piastri.

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine

Gasly, în vârstă de 28 de ani, a luat startul în 32 de Mari Premii la volanul unui monopost Alpine, cel mai bun rezultat al său fiind locul trei la Marele Premiu al Olandei din vara anului trecut. În total, în cariea sa el a disputat 140 de GP-uri, cu o victorie (Italia 2020 cu Alpha Tauri) şi patru podiumuri.

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin

Aston Martin a anunţat, joi, că Lance Stroll va pilota pentru echipa de Formula 1 deţinută de tatăl său, Lawrence, cel puţin până în 2026, alături de spaniolul Fernando Alonso, relatează cotidianul L’Equipe, citat de agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă 4

După Fernando Alonso, la începutul anului, echipa din Silverstone a făcut anunţul prelungirii lui Lance Stroll pentru cel puţin două sezoane sub conducerea tatălui său, Lawrence, proprietarul lui Aston Martin.

Pilotul canadian de 25 de ani evoluează din 2019 pentru Aston Martin (după două sezoane la Williams), pe când se numea Racing Point după cumpărarea echipei de către tatăl său miliardar. În 2021, echipa a devenit Aston Martin

În 153 de Grand Prix-uri, Stroll a obţinut trei podiumuri, dar niciunul din 2020. În acest sezon, el ocupă locul 11 în clasamentul Campionatului Mondial al piloţilor, cu 17 puncte.

Reclamă
  • Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și