Închide meniul

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2024, 20:33

Reclamă
Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei

Profimedia

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei. Verstappen a spus că va avea o discuţie cu Lando Norris despre incidentul din Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a fost extrem de supărat pe cei din echipa sa. Campionul mondial a pierdut 4 secunde la un schimb la boxe, lucru ce i-a permis lui Lando Norris să recupereze diferenţa de 7 secunde.

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei

„Da, a fost un eveniment nefericit. Sunt lucruri care nu vrei să se întâmple. E atât de simplu. În acest moment e ușot de vorbit. Cred că cel mai bine e să ne uităm la filmări și să vedem exact ce a fost greșit. Pentru că e un unghi ciudat acela în care ne-am atins. Ceva e foarte ciudat.

Dar am făcut multe lucruri greșite de-a lungul cursei care ne-au adus în această poziție. Așa că acelea sunt lucrurile la care trebuie să ne uităm, de asemenea. (n.r. dacă Verstappen va vorbi cu Norris.) Desigur, vom vorbi despre asta. Acum nu cred că e momentul potrivit. E mai bine să lăsăm lucrurile să se potolească, cred eu. Dar, exceptând asta, sunt enervat de felul în care ne-am descurcat în această cursă„, a spus Max Verstappen după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, conform gpblog.com.

Video cu accidentul din Verstappen şi Norris

Reclamă
Reclamă 4

George Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

George Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris. Max Verstappen a condus mare parte din cursă, însă accidentul cu Norris a răsturnat totul. Cei doi au fost nevoiţi să intre la boxe după ce s-au atins, iar Russel a profitat şi a câştigat cursa.

Cursa din Austria a fost una foarte disputată, duelul principal fiind cel dintre Max Verstappen şi Lando Norris. Olandezul l-a depăşit pe Norris în turul 59, dar acesta nu a renuţat la luptă. Duelul dintre cei doi nu s-a încheiat, Norris a rulat în plasa lui Max, iar în turul 64  a avut loc un incident pentru care se face vinovat pilotul olandez. Maşinile celor doi s-a lovit, Verstappen a avut roata stânga spate distrusă în timp ce Norris a avut probleme cu direcţia monopostului şi o pană pe dreapta spate.

Pe primul loc a trecut George Russell, Lando Norris a fost nevoit să abandoneze, iar Max a reintrat în luptă. Însă George Russell (McLaren) s-a impus, urmat de australianul Oscar Piastri (McLaren) şi de spaniolul Carlos Sainz (Ferrari), care a încheiat podiumul. Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a terminat pe patru, în timp ce Max Verstappen (Red Bull) a fost al cincilea.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Edi atacă cu Man, Drăguş şi Ianis Hagi. Echipele de start

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

15:35

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și