Închide meniul
VIDEO

Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2024, 17:55 / Actualizat: 27 mai 2024, 14:31

Reclamă
Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Charles Leclerc, pe circuitul din Monaco/ Profimedia

Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco! Pilotul de la Ferrari a făcut un tur fabulos şi a încheiat primul în calificările cursei sale de „casă”. Max Verstappen s-a clasat pe locul şase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ de la Monaco, care se desfăşoară în perioada 24-26 mai în AntenaPLAY. Spectacolul din Formula 1 continuă în Europa, iar cursa din Principat va fi în direct pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea AICI Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco!

Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Update 18:00: Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco! Tur fabulos pentru pilotul de la Ferrari, după ce a înregistrat timpul de 1:10:270. Oscar Piastri va pleca de pe locul secund, iar Carlos Sainz de pe locul trei. Max Verstappen s-a clasat pe locul şase în calificări. Cursa din Marele Premiu de la Monaco va fi live, duminică, de l ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Update 17:40: Ocon, Hulkenberg, Ricciardo, Stroll şi Magnussen au fost eliminaţi din Q2. Cel mai bun timp a fost înregistrat de Lando Norris, 1:10:732.

Update 17:25: A început Q2. Daniel Ricciardo a fost primul pilot care a ieşit pe circuit.

Update 17:20: Fernando Alonso şi Sergio Perez au fost eliminaţi în Q1! Ceilalţi trei piloţi care nu au vor merge mai departe în calificările de la Monaco sunt Zhou, Bottas şi Sargeant. Cel mai bun timp în prima sesiune a calificărilor a fost înregistrat de George Russell, urmat de Oscar Piastri.

Reclamă

Update 17:00: Au început calificările Marelui Premiu de la Monaco! Piloţii au ieşit deja pe circuit în Q1, primul care a ieşit de pe linia boxelor fiind Lewis Hamilton.

Update 16:45: În scurt timp vor începe calificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco! Lupta pentru pole-position se anunţă a fi mai încinsă ca niciodată, în actualul sezon.

Update 14:30: Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot şi în a treia sesiune de antrenamente. Verstappen a fost al doilea, Hamilton pe 3.

Update 14:00: Bottas a lovit parapetul, iar monopostul său a fost scos de pe circuit!

Update 13:30: A început a treia sesiune de antrenamente!

Update 19:00: S-a încheiat a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Charles Lecerc, cel mai rapid pilot.

Update: Max Verstappen a lovit un parapet în turul cu numărul 7!

Update 18:00: A început a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de la Monaco.

Update 15:30: S-a încheiat prima sesiune de antrenamente de la Monaco. Lewis Hamilton a avut cel mai bun timp, 1:12:169, urmat de Oscar Piastri şi George Russell. Max Verstappen a încheiat sesiunea pe locul 11, urmat de colegul din echipă, Sergio Perez.

Update 14:30: A început prima sesiune de antrenamente!

Update: Charles Leclerc este încrezător, înaintea Marelui Premiu de la Monaco, Grand Prix-ul său de casă: „Mereu am fost competitivi aici, sper că va fi la fel şi în acest week-end”, a spus pilotul de la Ferrari.

Update: Carlos Sainz, reacţie clară despre viitorul lui în Formula 1, înainte de Marele Premiu de la Monaco. Detalii, AICI!

Update: Max Verstappen, semnal de alarmă pentru Red Bull, înainte de Marele Premiu de la Monaco! Detalii, AICI!

Lupta din „Marele Circ” se reia vineri, când încep antrenamentele de la Monaco. Prima sesiune va putea fi urmărită de la ora 14:30, în direct în AntenaPLAY. A doua sesiune a antrenamentelor este programată în aceeaşi zi, de la ora 18:00.

Ultima sesiune de antrenamente va începe sâmbătă, de la ora 13:30. La scurt timp distanţă vor avea loc calificările. Acestea pot fi urmărite LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45.

Cursa Marelui Premiu de la Monaco ia startul duminică, de la ora 15:45, şi va fi transmisă LIVE de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Max Verstappen a triumfat pe circuitul stradal încărcat de istorie în 2021 şi 2023.

McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco

Constructorul britanic McLaren a prezentat un monopost special, în semn de omagiu pentru Ayrton Senna, decedat în urmă cu 30 de ani, care va fi condus de piloţii săi la Marele Premiu al Principatului Monaco din acest weekend.

Senna a fost pilotul McLaren între 1988 şi 1993. Până în prezent, Senna rămâne cel mai de succes pilot din istoria echipei McLaren, cu 35 de victorii din 96 de Grand Prix-uri.

La Marele Premiu de la Monaco din acest weekend, un circuit pe care Senna deţine un record de şase victorii (în 1987 şi apoi cinci la rând între 1989 şi 1993), piloţii echipei britanice vor conduce monoposturi cu un design original, inspirat de casca purtată de brazilian, în culorile galben, verde şi albastru.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și