Închide meniul
VIDEO

Scene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 8:51

Reclamă
Scene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat

Scene incredibile la Marele Premiu al Chinei!

Scene incredibile la Marele Premiu al Chinei! / Captură AntenaPLAY

Au fost scene incredibile la Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Antrenamentele din cadrul acestei curse au fost întrerupte pentru câteva momente, după ce un moment cum rar se vede în „Marele Circ” a avut loc pe ciurcuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După aproximativ 15 minute de la startul antrenamentelor, o bucată din gazonul de lângă circuit a luat foc. Steagul roșu a fost ridicat imediat, având în vedere că flăcările s-ar fi putut extinde rapid.

Scene incredibile la Marele Premiu al Chinei!

Sebastian Ocon a fost cel care a anunțat faptul că au apărut flăcări în apropierea pistei.

„Gazonul a luat foc, fix în virajul cu numărul 7!”, a transmis Sebastian Ocon, prin radio.

După ce focul a fost stins, antrenamentele au continuat fără probleme. Ce mai bun timp din cadrul acestora a fost înregistrat de Lance Stroll, care a încheiat sesiundea cu timpul de 1:36.302.

Reclamă

Pilotul de la Aston Martin a fost urmat de Oscar Piastri și de Max Verstappen.

Calificările la sprint vor fi tot pe 19 aprilie, de la 10:30, în timp ce sprintul va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 06:00. Ambele se văd în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

Calificările de pe Circuitul Internaţional Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie, de la 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™

Carlos Sainz a făcut un anunţ despre viitorul său în Formula 1™. Carlos Sainz, singurul pilot care l-a învins pe Max Verstappen în acest sezon, a spus că nu ştie ce îi rezervă viitorul şi a recunoscut că viitorul său poate depinde şi de alţii. În locul său la Ferrari, din sezonul viitor, va concura Lewis Hamilton.

Carlos Sainz a recunoscut că nu are idee unde o să fie în sezonul viitor, mai ales că şi Fernando Alonso a ales să semneze cu Aston Martin.

„Sincer, din păcate, nu am nicio idee unde voi fi anul viitor. Este adevărat că vorbim cu multe echipe. Trebuie doar să rămân concentrat pe ceea ce fac, să-mi dovedesc mie, să demonstrez tuturor că atunci când mi se oferă o mașină rapidă, maximizez ceea ce mi se oferă și livrez.

A fost un început de sezon puternic. E adevărat că avem o maşină cu care poţi străluci puțin mai mult. Cu mașina de anul trecut am făcut performanțe asemănătoare cu anul acesta, dar nu puteai să străluceşti”, a spus pilotul de la Ferrari, care a făcut o referire directă şi la viitorul său.

„Cred că depinde și de viitorul altor oameni, de alte echipe, de ce aleg ei să meargă. Ei știu că sunt disponibil, așa că hai să vedem ce se întâmplă!”, a mai spus Sainz, conform formula1.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și