Închide meniul

„Sunt multe poliţe de plătit” Scenariu şoc despre interesul lui Mercedes pentru Max Verstappen! Planul pus la cale de Toto Wolff

Alex Masgras Publicat: 30 martie 2024, 21:53

Reclamă
„Sunt multe poliţe de plătit Scenariu şoc despre interesul lui Mercedes pentru Max Verstappen! Planul pus la cale de Toto Wolff

Scenariu şoc despre interesul lui Mercedes pentru Max Verstappen! Planul pus la cale de Toto Wolff

Toto Wolff, Christian Horner şi Max Verstappen / Colaj Profimedia

Jacques Villeneuve, campionul mondial din 1997, a anunţat un scenariu şoc despre interesul lui Mercedes pentru Max Verstappen. Debutul sezonului din „Marele Circ” nu a fost lipsit de controverse, iar cei de la Red Bull s-au aflat în centrul atenţiei, în urma scandalului în care a fost implicat Christian Horner. Mai mult, viitorul lui Max Verstappen la Red Bull a fost pus sub semnul întrebării, chiar dacă mai are contract cu echipa până în 2028.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

„Sunt multe poliţe de plătit” Scenariu şoc despre interesul lui Mercedes pentru Max Verstappen! Planul pus la cale de Toto Wolff

Jacques Villeneuve, campionul mondial din „Marele Circ” din anul 1997, nu crede în interesul celor de la Mercedes pentru Max Verstappen. După declaraţiile controversate ale lui Jos Verstappen despre Christian Horner, dar şi după zvonurile că Max Verstappen va pleca, în cazul în care nu va continua şi Helmut Marko la echipă, Toto Wolff a profitat de ocazie şi nu s-a ferit să îşi manifeste interesul pentru triplul campion mondial, mai ales că Mercedes va rămâne fără Lewis Hamilton la finalul acestui sezon.

Villeneuve este de părere că interesul lui Wolff nu este real şi că aceasta este o simplă tactică a şefului de la Mercedes pentru a-i destabiliza pe cei de la Red Bull, care au traversat o perioadă

„Nu îmi pot imagina că Toto Wolff chiar îl vrea pe Max. Toto ar lua în considerare varianta Max doar ca să îi enerveze pe cei de la Red Bull.

Reclamă
Reclamă 4

Nu îl văd pe Verstappen la Mercedes, deoarece au pierdut titlul în faţa lui Red Bull şi Max. Nu ar face asta pentru că şi l-ar dori cu adevărat pe Max. Ar avea de-a face mai mult cu Red Bull. Sunt multe poliţe de plătit în acest moment. E o nebunie”, a declarat Jacques Villeneuve, potrivit racingnews365.com.

„Max nu este singurul pilot grozav de pe grilă”

Jacques Villeneuve a vorbit şi despre ce ar face Red Bull, în cazul în care Max Verstappen pleacă de la echipă. Fostul campion mondial este de părere că Red Bull s-ar descurca în continuare, cu un pilot precum Fernando Alonso, care ar fi capabil să continue să câştige curse pentru constructorul austriac.

„Ar fi echipa la fel de bună fără Horner? E greu de zis. Ar mai câştiga fără Verstappen? Probabil. Max câştigă pentru că are un monopost grozav şi Red Bull câştigă pentru că are un pilot grozav. Dar el nu este singurul pilot grozav de pe grilă. Cu Alonso în maşină, Red Bull ar câştiga cursele.

Reclamă

Sunt sigur că Max crede că poate câştiga la Mercedes şi Ferrari şi că ar face diferenţa. Trebuie să creadă asta. Şi s-ar putea să poată să facă diferenţa. Dar rămâne un lucru pe care nu o să îl ştim până nu face o schimbare. În acest moment, el îl învinge pe Perez şi arată grozav. Dar nu ştim cât de bun e Perez cu adevărat. Ştim doar că nu e la fel de bun ca Verstappen”, a mai spus Villeneuve.

Marele Premiu al Japoniei, a patra etapă a sezonului din Formula 1, va avea loc în weekend-ul 5-7 aprilie. Calificările şi cursa vor putea fi urmărite pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:07

Cum a fost descris Ianis Hagi de francezi, înainte de România – Olanda: „Continuă tradiţia familiei!”

11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

10:44

Aimee Diaconescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 102 sportivi

10:18

Edi Iordănescu, bornă impresionantă în România – Olanda! Selecţionerul va intra în istoria naţionalei

9:49

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda! Singura condiţie pusă pentru a semna contractul

9:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și