Închide meniul
Video

Un cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV

Publicat: 17 mai 2024, 20:36 / Actualizat: 20 mai 2024, 17:18

Reclamă

Un cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton

Colaj AntenaSport

Un cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Este şi spectacolul fanilor la Imola, înaintea cursei care e duminică la Antena 1 şi pe AntenaPlay, de la 15:45. Calificările sunt sâmbătă, pe Antena 3 CNN şi AntenaPlay, de la 16:45. Şi românii contribuie la atmosfera de sărbătoare. Corespondentul Antena 1 la Imola, Camelia Bălţoi, oferă ultimele detalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un cuplu din România este pentru a treia oară la Imola. Anul trecut, cursa s-a anulat din cauza inundaţiilor, iar inelul de logodnă a intrat la apă.

Un cuplu de români este pentru a treia oară la Imola

Ar fi vrut să mă ceară de soţie, însă pentru că s-a anulat evident că nu s-a mai întâmplat aşa cum a plănuit„, a spus Alexandra. Alexandra ţine cu Verstappen, iar Victor cu Hamilton.

(n.r. – Nu vă certaţi?) Avem mici probleme, dar ne împăcăm până la sfârşitul cursei„, a spus şi Victor. Un galez si-a tatuat chipul lui Hamilton pe gambă.

Lewis, da. Îl urmăresc de când era tânăr. Sunt fan foarte mare„, a spus Andrew. „Am venit special pentru Senna. Suntem mai mulţi. Am fost la 67 de curse, prin toată lumea„, a spus Josh, un alt fan.

Reclamă
Reclamă 4

A plouat cu găleata la Imola, cu o zi înaintea primelor sesiuni de antrenamente.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

16:40

Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său înaintea Marelui Premiu al Spaniei: „Nu vreau să mai aştept”

16:37

„Ei sunt esenţiali!” Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia. Verdict înaintea duelului de la EURO 2024

16:32

„Le-au dat aripi!” Anghel Iordănescu știe care a fost avantajul României, în victoria istorică cu Ucraina

16:20

România – Belgia, la EURO 2024 | „Nu mai avem dreptul să pierdem!” Belgienii nu concep să fie învinși de tricolori!

16:13

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 iunie

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și