Închide meniul

Un nou pilot în Formula 1! Cu cine va fi coleg Pierre Gasly la Alpine, din sezonul viitor

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2024, 12:31

Reclamă
Un nou pilot în Formula 1! Cu cine va fi coleg Pierre Gasly la Alpine, din sezonul viitor

Un nou pilot în Formula 1 | Cu cine va fi coleg Pierre Gasly la Alpine

Jack Doohan, în monopostul Alpine/ Profimedia

Un nou pilot în Formula 1, după ce Jack Doohan a fost promovat la Alpine. Fiul campionului din Moto GP, Mick Doohan, va face echipă cu Pierre Gasly.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Ţărilor de Jos va fi live în AntenaPLAY, în acest week-end. Marea cursă va fi duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Un nou pilot în Formula 1 | Cu cine va fi coleg Pierre Gasly la Alpine

Jack Doohan va pilota pentru Alpine, din sezonul viitor. Australianul în vârstă de 21 de ani a fost promovat de oficialii echipei.

Fiul campionului din Moto GP se afla în academia celor de la Alpine încă din 2022. Acesta a fost pregătit de inginerii echipei pentru debutul în Formula 1, bifând sesiuni de antrenamente libere în ultimele trei sezoane.

În sezonul trecut, Jack Doohan a pilotat în Formula 2. Australianul s-a clasat pe locul trei la general, bifând trei victorii.

Reclamă
Reclamă

„Trebuie să muncesc mult pentru a fi pregătit. Voi da totul pentru a absorbi cât mai multă informație, astfel încât să fiu pregătit pentru această promovare.

Este excepțional de satisfăcător să devin primul absolvent al Academiei Alpine care obține locul în Formula 1 alături de această echipă. Le sunt extrem de recunoscător celor care m-au sprijinit pe parcursul călătoriei mele”, a transmis Jack Doohan, după ce a fost anunţat faptul că el va pilota pentru Alpine.

Carlos Sainz a semnat cu Alpine

Oficialii Formulei 1 au făcut anunţul şi au dezvăluit cu ce echipă a semnat Carlos Sainz, după plecarea de la Ferrari. Pilotul iberic va concura pentru Williams, din 2025.

Reclamă

Carlos Sainz se va despărţi de Ferrari la finalul acestui sezon. Lewis Hamilton va concura pentru echipa de la Maranello, din sezonul viitor, alături de Charles Leclerc.

Carlos Sainz s-a declarat extrem de entuziasmat de faptul că va pilota pentru Williams, în sezonul viitor. Acesta a transmis un scurt mesaj pe conturile sale oficiale de socializare.

„Sunt foarte fericit să anunţ faptul că mă voi alătura celor de la Williams, în sezonul viitor. Sunt entuziasmat în legătură cu proiectul echipei şi abia aştept noile provocări”, a fost mesajul postat de Carlos Sainz.

Carlos Sainz se va despărţi de Ferrari după trei sezoane. Acesta a înregistrat trei victorii în Formula 1, reuşind cinci clasări pe podium în total. Ultima cursă câştigată de iberic a fost în acest an, la Melbourne.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:41

WTT Champions Macao 2024 (9-15 septembrie). Bernadette Szocs revine în circuit după Jocurile Olimpice

14:30

VIDEOPrimul antrenament din Marele Premiu al Ţărilor de Jos a fost live în AntenaPLAY!

14:23

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Răspunsul oficial al campioanei Greciei

13:51

„Mai bună decât Rapid!” Zeljko Kopic, mesaj ferm înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova

13:47

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

13:01

„Vrem în Liga Campionilor!” Ce urmează să se întâmple la Dinamo! Anunţ uriaş pentru „câini”: „Să-i îndeplinim visul lui Borcea!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol” 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și