Închide meniul

A venit răspunsul lui Dan Petrescu după atacul lui Marius Șumudică: „Suntem încă antrenori, hai să ne respectăm!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 iulie 2022, 23:57

A venit răspunsul lui Dan Petrescu după atacul lui Marius Șumudică: „Suntem încă antrenori, hai să ne respectăm!

Dan Petrescu i-a dat răspunsul lui Marius Șumudică

Dan Petrescu l-a înlocuit pe Marius Șumudică la CFR Cluj, în 2021 / Colaj Hepta

A venit răspunsul lui Dan Petrescu după atacul lui Marius Șumudică, de la finalul meciului FC Pyunik – CFR Cluj 0-0, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. „Bursucul” i-a cerut predecesorului său de pe banca ardelenilor să-l respecte, după ce „Șumi” a lansat un val de critici la adresa echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu i-a dat replica lui Șumudică, după ce fostul antrenor de la CFR Cluj a criticat în termeni duri jocul campioanei României din manșa tur cu FC Pyunik, din preliminariile UCL.

A venit răspunsul lui Dan Petrescu după atacul lui Marius Șumudică

Dan Petrescu i-a transmis lui Șumudică că „vor răspunde rezultatele pentru mine”:

„Eu îmi respect colegii, chiar dacă am fost atacat. Vor răspunde rezultatele pentru mine. Trebuie să îți respecți colegii! Nu vreau să zic mai multe, doar că trebuie să ne respectăm colegii. Chiar dacă nu ne convine mereu ce fac ei, ne vedem de treaba noastră.

Cred că asta e cel mai important în fotbal. Suntem încă antrenori, hai să ne respectăm. Dacă devenim moderatori, specialiști, ne putem da cu părerea. Chiar dacă mă atacă, eu voi trece cu vederea”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Ce a spus Marius Șumudică după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0

Șumudică a avut un mesaj acid după remiza albă obținută de CFR Cluj pe terenul lui FC Pyunik, spunând că jucătorii lui Dan Petrescu „n-au legat 5-6 pase”.

„Dan Petrescu e un coleg, nu e normal să fac comparații între echipele pe care le-am întâlnit eu sezonul trecut și adversarul de azi. Să nu ne ascundem, această echipă se bate la retrogradare în Liga 1. Le trebuia pașaport să treacă centrul terenului. Diferență mare de valoare, imensă. Cei care sunt implicați să răspundă. N-am pomenit ca la un meci de UCL, chiar și la acest nivel, o echipă să nu lege 5-6 pase. Plus că au părut fără prospețime, poate greșesc eu. Nu sunt deloc răutăcios, dar așa a fost.

Nimic special la noutăți, nu a ieșit nimeni în evidență. Tot Debeljuh a fost cel mai periculos. Nu înțeleg de ce nu a fost folosit Petrila, care poate destabiliza, e mult peste Roger (…). În rest, nu au pus nicio problemă (n.r. – cei de la Pyunik Erevan) pe faza defensivă. De aceea m-a și surprins declarația lui Balaj, care a spus că acel fundaș central s-a achitat de sarcini, că a jucat extraordinar. Păi fundașul ăla central ce să se achite de sarcini? Că a dat două lumânări și vreo trei prin tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi place Betancor, care va marca și va pune probleme, e jucător tehnic, știe să intre în combinații, e jucător de execuție. Îi trebuie timp să se adapteze. Dar restul jucător, de exemplu cel de la Rijeka, sau de nu știu unde, pe care s-au plătit 400.000, Mistrati, sau ceva de genul ăla, de care a zis domnul Balaj că i-a plăcut… Dar nu știu ce i-a plăcut. Poate tunsoarea”, a declarat Marius Șumudică, după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0, pentru digisport.ro.

Marius Șumudică a antrenat CFR Cluj în debutul sezonului 2021/2022. „Șumi” a fost dat afară după înfrângerea umilitoare din play-off-ul Europa League, împotriva celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 1-6, la general.

15 meciuri a adunat Șumudică pe banca ardelenilor, înainte să fie înlocuit cu Dan Petrescu.

Dan Petrescu se teme de arbitrajul din Superligă chiar și cu VAR

Dan Petrescu se așteaptă să existe în continuare erori de arbitraj, chiar dacă fotbalul românesc va beneficia în premieră de noua tehnologie.

Antrenorul lui CFR Cluj a făcut referire la decizia arbitrilor centrali de a consulta sau nu monitorul VAR, în momentul în care are loc o fază controversată. De asemenea, Dan Petrescu a tras un semnal de alarmă în legătură cu penalty-urile și hențurile:

„Mi-am dat seama că vor fi probleme. Există faze la care arbitrul decide dacă se duce la VAR sau nu. Deci, până la urmă, tot arbitrul decide. La penalty-uri vor mai fi probleme. Henţul… nici acum nu înţeleg când e henţ”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
  • A venit răspunsul lui Dan Petrescu după atacul lui Marius Șumudică
  • Declarația antrenorului de la CFR Cluj: „Suntem încă antrenori, hai să ne respectăm!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și