Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Ianis Hagi, în emisiunea lui Cătălin Oprișan. Dezvăluiri senzaționale ale internaționalului român de la Rangers

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 10:30

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Ianis Hagi, în emisiunea lui Cătălin Oprișan. Dezvăluiri senzaționale ale internaționalului român de la Rangers

Ianis Hagi, cu sufletul alături de naționala României

Ianis Hagi, în timpul unui interviu / AS.ro

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Ianis Hagi, în emisiunea lui Cătălin Oprișan, de la ora 10:30. Internaționalul român, care evoluează la Rangers, vine cu povești fabuloase. Fiul „Regelui” continuă procesul de recuperare după accidentarea horror suferită la ligamentele genunchiului, la începutul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a stat departe de fotbal în ultimele luni, dar promite să revină cu forțe proaspete. Mijlocașul de 23 de ani a trecut peste momentele dificile de după operație și abia așteaptă să joace din nou pentru Rangers și naționala României.

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Ianis Hagi, în emisiunea lui Cătălin Oprișan

Ianis Hagi nu stă departe de echipa naţională nici când este accidentat. Mijlocaşul lui Rangers a mers în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia şi a vorbit minute în şir cu selecţionerul Edi Iordănescu, înaintea meciului România – Finlanda.

Hagi Jr. îşi arată susţinerea faţă de colegii de la naţională, după înfrângerile suferite. România este fără punct în grupa de Nations League, după 2 etape disputate.

Ianis şi-a salutat colegii la intrarea în baza de pregătire, precum și pe Edi Iordănescu. Alături de acesta, Hagi stat minute în şir de vorbă. Sub comanda lui Iordănescu, Ianis încă nu a apucat să debuteze, fiind accidentat încă din luna ianuarie. Fiul „regelui” este nerăbdător să revină în echipa naţională.

Reclamă

„Știam că începe o nouă campanie, staff nou, mereu își dorești să vii aici. Sentimentele pe care le ai când porți tricoul echipei naționale sunt unice, nu le poți compara cu nimic altceva.

E greu când stai și te uiți din fața televizorului. Îmi doresc să revin cât mai repede și să fac parte din acest grup frumos, să facem performanță”, a declarat Ianis Hagi, pentru FRF.

Hagi Jr, optimist după accidentarea gravă suferită: „Progresez în fiecare lună”

Cât despre accidentare, Ianis Hagi a declarat că recuperarea decurge bine, fiind mulţumit de progresele realizate.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt bine. Recuperarea decurge fix cum mă așteptam. Sunt mulțumit de cum arată genunchiul până acum. Nu știu să spun o dată, dar ce pot spune e că de la lună la lună progresez. Eu sper cât de curând posibil, dar în același timp nu trebuie să forțez lucrurile.

E o perioadă mai puțin bună pentru mine, e prima accidentare pe care am avut-o în cariera mea, şi una destul de gravă”, a mai spus mijlocașul român.

Ce crede Ianis Hagi că-i lipseşte naţionalei României

Ianis Hagi a urmărit partidele disputae până acum de naţionala României şi este de părere că încrederea este ceea ce lipseşte jucătorilor.

Am spus-o mereu și o voi spune… talent este, dar trebuie să avem încredere în noi, că putem câștiga meciuri. Trebuie să învingem în meciurile de acasă”, a declarat Hagi.

Ianis Hagi a fost suprins alături de Edi Iordănescu. Selecţionerul s-a interesat de starea fizică a mijlocaşului, Ianis lipsind de pe teren în ultimele 4 luni.

„Pe lângă faptul că am discutat despre accidentarea mea și mi-a transmis cele mai bune gânduri, e clar că vorbim și despre binele echipei naționale. Atâta timp cât știm calea și mergem toți spre același țel, cu siguranță suntem pe drumul bun”, a mai spus Ianis.

Video cu rezumatul partidei Bosnia – România 1-0

Reclamă

 

 

Recomandări
  • AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Ianis Hagi, în emisiunea lui Cătălin Oprișan
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și