Închide meniul

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul a comentat ultimele evenimente din fotbal

Antena Sport Publicat: 23 mai 2024, 8:00 / Actualizat: 23 mai 2024, 11:23

Reclamă
AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul a comentat ultimele evenimente din fotbal

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă este invitatul lui Dan Pavel

Ionuţ Chirilă / Hepta

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă a fost invitatul de joi al lui Dan Pavel. Antrenorul în vârstă de 58 de ani a venit cu poveşti savuroase din cariera lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă este fiul lui Ioan Chirilă şi a antrenat UTA, Concordia Chiajna, Poli Iaşi, ASA Târgu Mureş şi Academica Clinceni.

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă a fost invitatul lui Dan Pavel

Liber de contract încă din 2021, când a fost demis de la Academica Clinceni, antrenorul în vârstă de 58 de ani are succes în afaceri cu un magazin pe care l-a deschis pe Coasta de Azur.

El s-a s-a mutat în Franţa şi are o afacere cu pantofi. Chiar şi fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, i-a devenit client. Chirilă recunoaşte că preţurile sunt unele extrem de „piperate”, dar că asta nu este o problemă.

Fiica lui Ionuţ Chirilă, Ana, a practicat tenisul şi s-a antrenat timp de 4 ani la Academia lui Patrick Mouratoglou.

Reclamă
Reclamă 4

„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”

Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman a dus lipsă de oferte din campionatele importante ale Europei. Antrenorul român e convins că lui „Mbappe” de la FCSB îi lipseşte o calitate pentru a juca la cel mai înalt nivel.

Chirilă a analizat evoluţiile golgheterului Ligii 1 şi asigură că Florinel Coman nu are „explozia” care l-ar fi propulsat la granzii din Premier League sau La Liga.

Florinel Coman a ratat şi transferul în Qatar. Al Duhail este echipa care i-a oferit un salariu anual de 2 milioane de dolari, dar „şeicii” nu s-au înţeles cu Gigi Becali. Au încercat fără succes să reducă clauza de 5 milioane de euro stabilită de patronul FCSB-ului.

Reclamă

Am văzut zilele trecute ce înseamnă Manchester City – Real Madrid, PSG – Barcelona. Florinel Coman nu poate să joace în primele 5 campionate din Europa din cauza vitezei de joc extraordinare, condițiilor de adversitate și spațiilor mici. E un jucător extrem de talentat, are element surpriză, mobilitate, pasă decisivă, e inteligent, dar îi lipsește calitatea de bază pentru a juca la nivelul ăsta – explozia.

O ai sau nu o ai. Ea poate fi îmbunătățită cel mult 5% prin antrenamente. La ce se joacă în Champions League, la viteza de joc din Premier League, la tacticizarea din Italia, la forța fizică din Franța, mi-e greu să cred că Florinel poate face față în momentul ăsta”, a spus Ionuț Chirilă la digisport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graff: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

21:45

LIVE TEXTItalia – Albania 2-1. Campioana en-titre a întors scorul, după ce a fost condusă din secunda 23! Gol superb marcat de Barella

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și