Închide meniul

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul a comentat ultimele evenimente din fotbal

Antena Sport Publicat: 23 mai 2024, 8:00 / Actualizat: 23 mai 2024, 11:23

Reclamă
AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul a comentat ultimele evenimente din fotbal

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă este invitatul lui Dan Pavel

Ionuţ Chirilă / Hepta

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă a fost invitatul de joi al lui Dan Pavel. Antrenorul în vârstă de 58 de ani a venit cu poveşti savuroase din cariera lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă este fiul lui Ioan Chirilă şi a antrenat UTA, Concordia Chiajna, Poli Iaşi, ASA Târgu Mureş şi Academica Clinceni.

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă a fost invitatul lui Dan Pavel

Liber de contract încă din 2021, când a fost demis de la Academica Clinceni, antrenorul în vârstă de 58 de ani are succes în afaceri cu un magazin pe care l-a deschis pe Coasta de Azur.

El s-a s-a mutat în Franţa şi are o afacere cu pantofi. Chiar şi fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, i-a devenit client. Chirilă recunoaşte că preţurile sunt unele extrem de „piperate”, dar că asta nu este o problemă.

Fiica lui Ionuţ Chirilă, Ana, a practicat tenisul şi s-a antrenat timp de 4 ani la Academia lui Patrick Mouratoglou.

Reclamă
Reclamă 4

„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”

Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman a dus lipsă de oferte din campionatele importante ale Europei. Antrenorul român e convins că lui „Mbappe” de la FCSB îi lipseşte o calitate pentru a juca la cel mai înalt nivel.

Chirilă a analizat evoluţiile golgheterului Ligii 1 şi asigură că Florinel Coman nu are „explozia” care l-ar fi propulsat la granzii din Premier League sau La Liga.

Florinel Coman a ratat şi transferul în Qatar. Al Duhail este echipa care i-a oferit un salariu anual de 2 milioane de dolari, dar „şeicii” nu s-au înţeles cu Gigi Becali. Au încercat fără succes să reducă clauza de 5 milioane de euro stabilită de patronul FCSB-ului.

Reclamă

Am văzut zilele trecute ce înseamnă Manchester City – Real Madrid, PSG – Barcelona. Florinel Coman nu poate să joace în primele 5 campionate din Europa din cauza vitezei de joc extraordinare, condițiilor de adversitate și spațiilor mici. E un jucător extrem de talentat, are element surpriză, mobilitate, pasă decisivă, e inteligent, dar îi lipsește calitatea de bază pentru a juca la nivelul ăsta – explozia.

O ai sau nu o ai. Ea poate fi îmbunătățită cel mult 5% prin antrenamente. La ce se joacă în Champions League, la viteza de joc din Premier League, la tacticizarea din Italia, la forța fizică din Franța, mi-e greu să cred că Florinel poate face față în momentul ăsta”, a spus Ionuț Chirilă la digisport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:27

FotoRomânia – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

17:11

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-1. Schranz a deschis scorul, Shaparenko a egalat! Primul gol al ucrainenilor de la turneul final

16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu din Spania sunt ACUM în AntenaPLAY. Paul Aron, cel mai rapid din antrenamente

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

15:42

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și