Închide meniul

Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2024, 9:36

Reclamă
Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!

Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura

Ionuț Chirilă, la baza de pregătire a Academicii Clinceni / Captură AS.ro

Au apărut detalii despre afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura. Liber de contract încă din 2021, când a fost demis de la Academica Clinceni, antrenorul în vârstă de 58 de ani are succes cu un magazin pe care l-a deschis pe Coasta de Azur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă s-a mutat în Franţa şi are o afacere cu pantofi. Chiar şi fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, i-a devenit client. Chirilă recunoaşte că preţurile sunt unele extrem de „piperate”, dar că asta nu este o problemă.

Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura

Antrenorul român este unic acţionar în această afacere, dar că el doar finanţează magazinul.

Am un magazin la Cannes. Nu aduc şi în România pantofi. Da, se mişcă magazinul. Am ceva special cu Arigo Sacchi, care a făcut cel mai mare Milan din lume, ci Rijkard, Gullit şi Van Basten, care spune <<Vindeam pantofi şi am ajuns în fotbal datorită unui bibliotecar>>.

Da, vând pantofi foarte scumpi, dar nu mă ocup eu de chestia asta. (n.r. – cum şi-a deschis afacerea) Mi-a spus o doamnă din înalta societate: <<Ionuţ, un bărbat se cunoaşte după ceas şi pantof. Restul… poate fi îmbrăcat şi în costum de sudor>>.

Reclamă

Da, eu doar finanţez magazinul. Se ocupă nişte fete care au lucrat la Channel, nu sunt românce. Da, sunt acţionar unic. Singur. Da, Cristi Borcea a luat mai multe perechi, el s-a îmbrăcat elegant toată viaţa„, a declarat Ionuţ Chirilă la orangesport.ro.

Ionuţ Chirilă este fiul lui Ioan Chirilă şi a antrenat UTA, Concordia Chiajna, Poli Iaşi, ASA Târgu Mureş şi Academica Clinceni.

Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei

Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman a dus lipsă de oferte din campionatele importante ale Europei şi va ajunge, din vară, în Qatar. Antrenorul român e convins că lui „Mbappe” de la FCSB îi lipseşte o calitate pentru a juca la cel mai înalt nivel.

Reclamă 4 / 0/3

Chirilă a analizat evoluţiile golgheterului Ligii 1 şi asigură că Florinel Coman nu are „explozia” care l-ar fi propulsat la granzii din Premier League sau La Liga.

Florinel Coman ar urma să joace în Qatar după EURO 2024. Al Duhail este echipa care îi oferă un salariu anual de 2 milioane de dolari, de cinci ori mai mult decât încasează la FCSB. În conturile roş-albaştrilor va intra clauza de 5 milioane de euro, pe care o are atacantul de 26 de ani.

Am văzut zilele trecute ce înseamnă Manchester City – Real Madrid, PSG – Barcelona. Florinel Coman nu poate să joace în primele 5 campionate din Europa din cauza vitezei de joc extraordinare, condițiilor de adversitate și spațiilor mici. E un jucător extrem de talentat, are element surpriză, mobilitate, pasă decisivă, e inteligent, dar îi lipsește calitatea de bază pentru a juca la nivelul ăsta – explozia.

O ai sau nu o ai. Ea poate fi îmbunătățită cel mult 5% prin antrenamente. La ce se joacă în Champions League, la viteza de joc din Premier League, la tacticizarea din Italia, la forța fizică din Franța, mi-e greu să cred că Florinel poate face față în momentul ăsta„, a spus Ionuț Chirilă la digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și