Închide meniul

Mathys Tel, înlocuitor pentru Robert Lewandowski. Bayern îi plăteşte 30 de milioane de euro lui Rennes pentru atacantul de 17 ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2022, 10:56

Mathys Tel, înlocuitor pentru Robert Lewandowski. Bayern îi plăteşte 30 de milioane de euro lui Rennes pentru atacantul de 17 ani

Mathys Tel, înlocuitor pentru Robert Lewandowski

Mathys Tel a anunţat că pleacă de la Rennes / Profimediaimages

  • Mathys Tel şi-a anunţat despărţirea de Rennes
  • Bayern plăteşte 30 de milioane de euro pentru atacantul de 17 ani

Mathys Tel este pe punctul de a semna cu Bayern şi este văzut drept un înlocuitor pentru Robert Lewandowski, starul polonez care a plecat la Barcelona. Campioana din Bundesliga este gata să ofere 30 de milioane de euro pentru atacantul de 17 ani al lui Rennes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşteptat la Bayern Munchen, unde urmează să semneze un contract pe cinci ani, Tel a anunţat duminică seara, pe contul său de Instagram, că se va despărţi de clubul său de suflet, Rennes.

Mathys Tel, înlocuitor pentru Robert Lewandowski

Mathys Tel evoluează pentru gruparea din Ligue 1 de la 12 ani şi mai avea contract până în anul 2024, anunţă news.ro.

Reclamă

Vă scriu pentru a vă anunţa plecarea de la Rennes. A fost o mândrie uriașă și o adevărată onoare să am purtat și reprezentat acest tricou încă de la vârsta de 12 ani.

Aș dori să vă spun că am un mare respect şi îi mulţumesc lui Rennes, care m-a învățat multe, care m-a făcut să cresc din toate punctele de vedere și pentru care voi avea mereu o mare recunoștință. Vă doresc, din suflet, tot binele„, a scris Tel pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by MATHYS TEL (@m.tel14)

Dacă suma de transfer a lui Mathys Tel se va ridica, cu tot cu bonusuri, la 30 de milioane de euro, va fi cea mai mai mare tranzacţie din fotbalul francez pentru un jucător atât de tânăr.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este un înlocuitor 1:1 pentru Lewandowski, dar este normal ţinând cont ce vârstă are. Va ajunge să înscrie 40 de goluri pe sezon. Este foarte tânăr şi talentat. Poate juca pe mai multe poziţii, este rapid şi puternic.

A ajuns la Rennes pe postul de fundaş central, când avea 13 ani. Totul s-a schimbat rapid şi a avut abilitatea de a face diferenţa. Noi încercăm să găsim jucători tineri şi talentaţi care să poate deveni de clasă mondială„, a declarat Julian Nagelsmann.

La Bayern, Tel urmează să fie inclus în prima echipă, conform declaraţiilor oferite de de directorul sportiv al clubului bavarez, Hasan Salihamidzic, citat de L’Equipe.

Robert Lewandowski, avertisment pentru rivalele Barcelonei: „Vreau să facem istorie!”

Robert Lewandowski a transmis un mesaj războinic pentru rivalele Barcelonei. Noul star al catalanilor vrea să scrie istorie în tricoul blaugrana.

Robert Lewandowski s-a transferat la Barcelona de la Bayern în căutarea unei noi provocări. Polonezul e cea mai importantă achiziție a echipei lui Xavi. Cu el în teren, catanii visează din nou departe.

Sunt foarte fericit să fiu aici. Am văzut victoria cu Inter Miami și cred că există mult potențial. Avem mult de lucru. Sunt gata să fac parte din acest club cu o istorie grozavă, să facem și mai multă istorie și să câștigăm titluri. Pentru atacanții ca mine obiectivul este să fiu întotdeauna pregătit să marchez goluri”, a spus Robert Lewandowski, la prezentarea oficială la Barcelona.

În ultimele trei sezoane, Lewandowski a înscris nu mai puţin de 110 goluri în Bundesliga.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”