Închide meniul

„Regretați că ați semnat cu Bayern?” Thomas Tuchel nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat. A spus și de ce va pleca

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 21:29

Regretați că ați semnat cu Bayern?” Thomas Tuchel nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat. A spus și de ce va pleca

Bayern Thomas Tuchel nu stat gânduri explicat de ce pleca

Thomas Tuchel / Profimedia

„Regretați că ați semnat cu Bayern?” Thomas Tuchel nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat. Actualul antrenor a vorbit și despre principala problemă din mandatul său, dar și despre motivul pentru care a ales să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul se va despărți de echipa bavareză în această vară, după ce s-a înțeles, de comun acord cu oficialii din conducere, să nu își termine întreg contractul. Înțelegerea inițială dintre cele două părți era valabilă până în vara lui 2025.

„Regretați că ați semnat cu Bayern?”Thomas Tuchel nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat

Antrenorul formației din Bundesliga a spus că a ales să plece de la echipă deoarece nu a reușit să îi mobilizeze pe jucători, pentru ca aceștia să obțină rezultatele dorite.

De asemenea, Tuchel a spus că Bayern a avut ghinion în actualul sezon, din cauza accidentărilor care i-au pus în dificultate pe bavarezi.

„Nu am fost în stare să facem echipa să joace la un nivel înalt, în mod constant. Din această cauză ne vom despărți.

Reclamă

Dacă am făcut o greșeală că am venit la Bayern? Nu are niciun rost să ne uităm la trecut. Lumea uită totuși că am avut un mare ghinion, legat de accidentarea jucătorilor!”, a spus Thomas Tuchel, citat de Fabrizio Romano.

Thomas Tuchel a părăsit-o pe Chelsea, echipă alături de care a câștigat Liga Campionilor, în luna septembrie 2022 și a ajuns la Bayern în luna martie a anului trecut. Până în momentul de față a strâns 44 de partide pe banca bavarezilor, în care a reușit să adune o medie de 2.02 puncte pe meci, potrivit statisticilor oferite de site-ul Transfermarkt.

 Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă

OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive. Anunţul oficial a fost făcut de campioana Germaniei pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Este oficial! Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen la finalul sezonului. Anunţul vine după ce Bayern Munchen a pierdut ultimele 3 partide: derby-ul de titlu cu Leverkusen, partida cu Bochum şi duelul din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Lazio.

”FC Bayern Munchen și antrenorul principal Thomas Tuchel au decis împreună să pună capăt relației lor de lucru, care inițial trebuia să dureze până la 30 iunie 2025, pe 30 iunie 2024. Acesta este rezultatul unei discuții constructive între CEO-ul Jan-Christian Dreesen și Thomas Tuchel”, a anunţat Bayern Munchen.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și