Închide meniul

Thomas Muller a intrat în istorie după ce Bayern a cucerit al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga! Ce a putut să facă la celebrarea trofeului

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 22:23

Thomas Muller a intrat în istorie după ce Bayern a cucerit al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga! Ce a putut să facă la celebrarea trofeului

Thomas Muller, de 11 ori campion în Germania

Hepta

  • Bayern, al 10-lea titlu consecutiv în Germania
  • Thomas Muller a intrat în istorie

Bayern Munchen e noua și vechea campioană a Germaniei. Bavarezii și-au asigurat titlul cu o victorie în fața marii rivale, Borussia Dortmund, scor 3-1. Thomas Muller a intrat în istoria fotbalului german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Muller, aflat la prima echipă a lui Bayern din 2008, și-a trecut în palmares cel de-al 11-lea titlu în Germania. Niciun jucător din istoria Bundesligii nu are mai multe coroane de campion.

Thomas Muller a intrat în istoria fotbalului german

Reclamă

Thomas Muller a jucat un rol decisiv în titlul cucerit de Bayern Munchen în acest sezon. Jucătorul de 32 de ani și-a trecut în cont șapte goluri și 20 de assist-uri în campionat, fiind cel mai bun pasator din Bundesliga.

Muller l-a stropit cu bere pe Bastian Schweinsteiger

La finalul derby-ului cu Dortmund, Muller a fost în culmea fericirii. Jucătorul lui Bayern l-a stropit cu bere pe fostul său coleg, Bastian Schweinsteiger, în timp ce acesta era în direct la televiziunea germană!

Reclamă

Thomas Muller are aproape 650 de meciuri în tricoul lui Bayern Munchen, alături de care a mai cucerit două trofee UEFA Champions League și șase Cupe ale Germaniei.

Contractul său cu Bayern expiră în 2023, dar Muller are șase mari să-și prelungească înțelegerea.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen, gigantul fotbalului german!

Cu 3 etape rămase până la finalulul sezonului, trupa lui Julian Nagelsmann are un avans de 12 puncte față de Dortmund și este matematic campioană.

24 de victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri au înregistrat bavarezii în această stagiune din Bundesliga. Robert Lewandowski este cel mai bun marcator al lui Bayern și în acest sezon, cu 33 de goluri.

Starul polonez a înscris și în duelul cu Borussia Dortmund, de sâmbătă seară. Serge Gnabry și Jamal Musiala au marcat celelalte goluri pentru bavarezi, în timp ce Emre Can a punctat pentru „galben-negri”.

Bayern Munchen a bifat un nou record, devenind prima echipă din istoria fotbalului german care câștigă 10 titluri la rând. Per total, echipa bavareză a devenit de 32 de ori campioană, fiind cea mai titrată din Germania.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga