Închide meniul

Cel mai cunoscut avocat al Mafiei a murit la 81 de ani! ”A luat cu el în mormânt multe secrete”

Florian Ceafalău Publicat: 17 mai 2020, 13:30

Cel mai cunoscut avocat al Mafiei a murit la 81 de ani! ”A luat cu el în mormânt multe secrete”

About the Mafia

Joe Santaguida

  • Avocatul Mafiei a murit la 81 de ani
  • Acesta suferea de Alzheimer
  • A apărat mafioți celebri timp de 30 de ani

Avocatul de 81 de ani a încetat din viață din motive ”naturale”, acesta fiind suferind de Alzheimer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Santaguida i-a reprezentat de-a lungul timpului pe unii dintre cei mai mari mafioți din SUA, șefii Mafiei care a condus Philadeplhia, Angelo Bruno, Nicky Scarfo, în anii 70-80, pe Joe Ligambi și Joe Massimino dar și pe Joey Merlino, actualul conducător al lumii interlope din Philly.

Bărbatul a luat cu el în mormânt multe secrete ale Mafiei. Acesta a lucrat peste 30 de ani în slujba Mafiei, nu doar ca avocat ci și ca asociat uneori, transmițând mesaje de la șefii închiși.

Reclamă

Un astfel de caz celebru a fost în anii 90, cânt Santaguida l-a vizitat în închisoare pe Gaetano Scafidi, un soldat al lui Merlino ce devenise trădător. Avocatul i-a transmis mesajul lui Merlino, că îl iartă și îl așteaptă înapoi în familie, însă era o capcană. Merlino voia să îi recâștige încrederea și apoi să îl ucidă.

Scafidi nu l-a crezut pe Santaguida și a intrat în programul de protecție a martorilor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile