Închide meniul

CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1 | Marius Şumudică încă „tremură” pentru calificare. „Să nu ne culcăm pe o ureche”. Mesaj tăios înaintea Supercupei cu Universitatea Craiova!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iulie 2021, 22:30 / Actualizat: 7 iulie 2021, 0:53

CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1 | Marius Şumudică încă „tremură pentru calificare. „Să nu ne culcăm pe o ureche. Mesaj tăios înaintea Supercupei cu Universitatea Craiova!

Marius Şumudică încă "tremură" pentru calificare

Profimediaimages

Aflat la debutul oficial pe banca lui CFR, Şumudică a sperat că Arlauskis va scăpa fără gol primit în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică încă „tremură” pentru calificare

Nu pot să spun lucrul ăsta. Dacă ne vom culca pe o ureche, că ne-am calificat, o să vedem ce ne aşteaptă. Va trebui să fim foarte inteligenţi şi să menţinem acest avantaj de 2 goluri. Înaintea reuşitei lor am strigat de pe margine că trebuie să închidă jocul… dacă intram cu 2-0 la pauză, în repriza a doua mai marcam cel puţin o dată. La 3-0 eram ca şi calificaţi.

Am jucat un fotbal frumos, trebuia să fim mai atenţi. A fost o presiune teribilă. Am venit la un club care este învăţat cu victorii, cu trofee şi atunci credeţi-mă că a fost o presiune extraordinară asupra mea.

Se întâmplă în fotbal, se poate întâmpla. Sperăm să nu mai facem astfel de greşeli când ne deplasăm la ei. Cred că am întâlnit şi o brigadă de arbitri… la tot ce a fost la limită au dat mai mult pentru ei. Dar jucătorii au turat motoarele la maxim şi am înscris cele trei goluri. Au fost alte 5 ocazii clare„, a declarat Marius Şumudică după CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1.

Pentru Şumudică urmează chiar un meci care se va disputa cu trofeul pe masă. Sâmbătă, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt adversare în Supercupa României. Antrenorul ardelenilor a avut un mesaj categoric pentru jucătorii săi.

Reclamă

O echipă puternică, acest meci se va decide în decursul celor 90 de minute. Sper să elimin entuziasmul jucătorilor mei după această partidă, iar la jocul cu Craiova să revenim cu picioarele pe pământ pentru că este un joc extraordinar de greu.

Este un joc de 90 de minute în care trebuie să fim pragmatici şi să aducem Supercupa. Pentru mine este mult mai importantă o calificare şi să mergem cât mai departe în Champuions League, decât Supercupa. Ne vom vinde scump pielea, mergem la Bucureşti să demonstrăm că jocul de astăzi nu a fost o întâmplare„, a reacţionat antrenorul campioanei României.

CFR Cluj, victorie cu Borac Banja Luka. Start în forţă pentru Marius Şumudică

CFR Cluj a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa bosniacă Borac Banja Luka, în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru campioana României au marcat Omrani (11), Deac (28) şi Sigurjonsson (60), în timp ce pentru Borac a înscris Moraitis (45+1), anunţă news.ro.

CFR Cluj a evoluat în formula: Arlauskis – Susic (Manea ’79), Bouhenna, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Rodriguez – Costache (Chipciu ’61), Deac, Păun (Petrila ’67) – Omrani (Debeljuh ’67).

A fost debutul oficial pentru Marius Şumudică pe banca grupării din Gruia. Returul este programat la 13 iulie, de la ora 21.00.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și