Închide meniul

Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Urartu. Nebunia din prima repriză

Alex Ioniță Publicat: 27 iulie 2023, 21:51

Reclamă
Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Urartu. Nebunia din prima repriză

Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul - Urartu

Adrian Mazilu a marcat în Farul Urartu / Captură Digisport

Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Urartu. Fotbalistul cumpărat de către cei de la Brighton a fost decisiv în preliminariile Conference Leauge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a debutat în preliminariile UEFA Conference League, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor de către Sheriff Tiraspol. Prima repriză a partidei din turul 2 preliminar, împotriva armenilor de la Urartu, a fost una interzisă cardiacilor.

Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Urartu. Tânărul fotbalist s-a distrat cu apărarea armenilor

Tânărul jucător de la Farul Constanța, care a fost cumpărat de Brighton, s-a distrat cu apărarea armenilor în partida de la Ovidiu. Fotbalistul a înscris un gol spectaculos, în minutul 45+4, după o acțiune impresionantă în careul oaspeților. Mazilu a primit o pasă în banda laterală de la Băluță, iar apoi și-a făcut de cap cu apărarea lui Urartu. Acesta a depășit 2 jucători și a trimis mingea, cu efect, în poarta armenilor.

Prima repriză a partidei a fost una plină de emoții pentru elevii lui Gică Hagi. Jucătorii de la Urartu au deschis scorul în minutul 23, prin Maksimenko. „Marinarii” au egalat rapid, după ce Melikhov a gafat la șutul lui Băluță.Totuși, oaspeții au trecut din nou la conducere în minutul 38, după golul lui Zotko. Golul lui Adrian Mazilu a restabilit egalitatea, înainte de pauză.

Tânărul fotbalist, care a restabilit egalitatea în cadrul partidei de la Ovidiu, este un produs al Academiei Hagi. În momentul de față, Adrian Mazilu este cotat la 1,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Jucătorul născut de 17 a fost promovat în sezoul trecut la echipa mare a celor de la Farul. În tot acest timp, Mazilu a adunat 25 de partide și 8 goluri în tricoul „marinarilor”. Evoluțiile acestuia au atras atenția mai multor cluburi în această perioadă de mercato, iar cei de la Brighton au obținut semnătura fotbalistului. Mazilu se va alătura „pescărușilor” din luna ianuarie.

Dacă elevii lui Gică Hagi vor reuși să se impună în „dubla” cu echipa campioană din Armenia va juca în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. În acea fază a competiției formația de la malul mării ar urma să o întâlnească pe Flora Tallinn, campioana din Estonia.

Adrian Mazilu, oficial la Brighton

Farul a făcut un anunţ, confirmând faptul că s-a ajuns la o înţelegere cu oficialii de Brighton, în privinţa transferului lui Adrian Mazilu, din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„Farul Constanța și Brighton & Hove Albion au ajuns la un acord privind transferul internaționalului de tineret Adrian Mazilu la formația din Premier League. Acesta va rămâne însă la Farul până în luna decembrie!

Prin locul 6 ocupat în clasament în ultimul sezon din Premier League, Brighton reprezintă cel mai important club la care este transferat un fotbalist român în ultimii ani !

Adrian Mazilu a debutat pentru Farul Constanța în sezonul trecut și în cele 21 de partide disputate în campionat și Cupa Româniri a marcat 7 goluri și a oferit 1 pasă decisivă”, se arată în anunţul postat pe site-ul oficial al celor de la Farul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și