Închide meniul
VIDEO

Arbitrul de la FCSB – Anderlecht nu este la prima abatere! Ce gafă a comis într-un meci cu o miză uriașă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2022, 18:20

Arbitrul de la FCSB – Anderlecht nu este la prima abatere! Ce gafă a comis într-un meci cu o miză uriașă

Sebastian Gishamer i-a refuzat un penalty lui FCSB în meciul cu Anderlecht din Conference League

Sebastian Gishamer i-a refuzat un penalty lui FCSB împotriva lui Anderlecht, în al doilea meci al roș-albaștrilor din campania de Conference League. Arbitrul austriac nu este la prima abatere. Acesta a gafat într-un alt duel cu o miză uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Gishamer a arbitrat manșa tur din play-off-ul de calificare în Conference League, în Austria, disputat în luna mai, între echipele Tirol și Rapid Viena. Arbitrul de 33 de ani a făcut o gafă care a iscat controverse în Austria.

Sebastien Gishamer nu este la prima abatere

Gishamer nu a dictat penalty pentru Rapid Viena la un fault clar comis de portarul lui Tirol asupra atacantului Marco Grüll. (Faza poate fi urmărită la minutul 59 al videoclipului de mai jos).

Arbitrul meciului FCSB – Anderlecht a comis o altă gafă uriașă
Sursa: Youtube

Faza a fost verificată și la VAR, însă tot nu s-a acordat penalty pentru oaspeți. Ulterior, după meci, arbitrul a recunoscut că decizia sa a fost eronată: „Da, ar fi trebui să-i dau penalty lui Rapid”.

Reclamă

Rapid Viena a câștigat până la urma partida cu 2-1, în ciuda greșelii uriașe a lui Sebastian Gishamer.

Sebastian Gishamer i-a refuzat un penalty lui FCSB în meciul cu Anderlecht

Vicecampioana României a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 29 al partidei de pe Arena Națională, când Joyskim Dawa a fost trântit la pământ de portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge.

Întregul stadion a răbufnit și a cerut penalty, însă arbitrul austriac Sebastian Gishamer a considerat că intervenția goalkeeper-ului belgienilor a fost regulamentară.

Reclamă 4 / 0/3

Reluările au arătat faptul că Dawa a fost, pur şi simplu, trântit în careu de portarul belgienilor, Van Crombrugge. Portarul celor de la Anderlecht l-a apucat cu o mână de piept şi cu una de cap pe Dawa. Arbitrul austriac a lăsat însă jocul să continue.

La prima întrerupere a jocului, Sebastian Gishamer i-a acordat cartonaşul galben lui Darius Olaru. La rândul său, Nicolae Dică a făcut o adevărată criză de nervi pe margine.

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0

„Concluziile mele sunt că am avut penalty… viciere de rezultat, asta e concluzia. Cu West Ham era 1-0 pentru noi şi a inventat arbitrul penalty.

Dacă tot nu e VAR, de ce să nu avem rezultate viciate mereu când jucăm în Conference League? Cu Beer Sheva a respins un fundaş de pe linie porţii, nu s-a dat penalty. Cu Schalke, în Champions League, le-a dat portarul lor un pumn în cap lui Piovaccari de a făcut comoţie, nu a dat penalty. Asta e soarta noastră. Toţi arbitrii sunt neatenţi în defavoarea noastră.

Nu am văzut faza, nu ştiu dacă a fost penalty pentru ei, dar Creţu a făcut un joc defensiv de excepţie. Iar un alt jucător care a făcut un joc foarte bun a fost Pantea.

Nu a jucat poziţia lui, are 19 ani de abia împliniţi. Sunt şi plusuri. Pantea şi-a făcut treaba, nu are ce să îi reproşeze nimeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și