Închide meniul

Basarab Panduru, necruţător după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Cam 6-0 ar fi fost scorul corect!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 23:34

Reclamă
Basarab Panduru, necruţător după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Cam 6-0 ar fi fost scorul corect!

Basarab Panduru, necruţător după Nordsjaelland - FCSB 2-0

Captură Orangesport

Basarab Panduru a fost necruţător după Nordsjaelland – FCSB 2-0. Fostul internaţional român a spus că scorul trebuia să fie mult mai mare pentru danezi. Nordsjaelland – FCSB 2-0 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată în turul al treilea preliminar din Conference League după ce în dublă manşă nu a reuşit să marcheze gol cu Nordsjaelland. Panduru crede că echipa lui Charalambous a scăpat ieftin şi că totul s-a „rupt” în momentul eliminării lui Vlad Chiricheş, din minutul 62.

Basarab Panduru, necruţător după Nordsjaelland – FCSB 2-0

”FCSB a început foarte bine. A fost ocazia mare a lui Coman în minutul nouă. Vine penalty-ul ăla care, după părerea mea a fost corect acordat. După cartonaşul roşu din minutul 62, s-a terminat totul. Danezii nu ne-au dat cinci, şase goluri pentru că aveai impresia că nu ştiau ce să facă atunci când erau în careu. Trăgeau din 11-12 metri peste stadion. N-am mai văzut de mult aşa ceva. Ocazii după ocazii. Cam 5, 6-0 ar fi fost scorul corect. 

Miculescu nu avea de ce să intre la meciul ăsta. Dacă cineva putea să inventeze ceva, ăla era Octavian Popescu, nicidecum Miculescu. Nu avea rost schimbarea lui Tavi Popescu şi introducerea lui Miculescu. Îl bagi că vrei, că îţi place ţie şi crezi tu că faci ceva. Nu avea niciun rost schimbarea asta”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0

Vlad Chiricheş a declarat că primul cartonaş galben pe care l-a încasat a fost acordat în mod eronat de către arbitru. Fundaşul şi-a recunoscut însă vina la cel de-al doilea fault, care i-a adus de altfel şi eliminarea.

Reclamă

Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

După părerea mea am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut cred 2-3 situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

Păcat. Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu şi probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Cu siguranţă puteau fi bătuţi. Asta s-a întâmplat şi acum trebuie să acceptăm asta şi să ne concentrăm pe campionat.

Fanii au fost extraordinari, ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană. Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a declarat Vlad Chiricheş, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și