Închide meniul

Basarab Panduru, uluit după ce FCSB nu a tras pe poartă cu Nordsjaelland: „Nu ai ce explicație să găsești!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2023, 23:49

Reclamă
Basarab Panduru, uluit după ce FCSB nu a tras pe poartă cu Nordsjaelland: „Nu ai ce explicație să găsești!

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCS

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru a fost uluit după ce FCSB nu a tras pe poartă cu Nordsjaelland, deşi echipa lui Elias Charalambous a jucat o jumătate de oră cu un om în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru nu a înţeles de ce Andrea Compagno a fost schimbat în minutul 61 cu Valentin Gheorghe, iar FCSB a jucat ultima jumătate de oră fără un atacant de careu. De altfel, Compagno a avut o reacţie nervoasă după ce a fost schimbat.

Basarab Panduru, uluit după ce FCSB nu a tras pe poartă cu Nordsjaelland

„Să găsești ce? Nu ai ce explicație să găsești! Că ai vrut ce? Nu îmi dau seama, nu pot. Ăia în 10, tu în 11, iar prima schimbare după eliminare tu îl scoți pe Compagno, rămâi cu Lampard (n.r – se referă la Ovidiu Popescu) în teren și joci în față, la un moment dat, cu Olaru și Octavian Popescu, după care îl duci prin stânga, vine și Coman pe acolo.

Nu ai cum să gândești, indiferent cât ai vrea, ce au vrut să facă în momentul ăla”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Roş-albaştrii nu au putut câştiga cu un om în plus

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Elevii lui Elias Charalambous au încheiat la egalitate primul meci din „dubla” cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al Conference League.

Reclamă

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și