Închide meniul
VIDEO

AS Roma, gest superb pentru fani după calificarea în finala Conference League! Suporterii echipei lui Jose Mourinho, de la agonie la extaz

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2022, 13:36

AS Roma, gest superb pentru fani după calificarea în finala Conference League! Suporterii echipei lui Jose Mourinho, de la agonie la extaz

AS Roma s-a calificat în finala Conference League în faţa a 64.000 de fani

Fanii lui AS Roma au făcut show pe Stadio Olimpico / Profimedia

AS Roma a făcut un gest superb pentru fanii care au susţinut echipa în cea mai usturătoare înfrângere din actualul sezon de Conference League. Elevii lui Jose Mourinho au fost umiliţi de Bodo/Glimt, scor 1-6, iar clubul nu i-a uitat pe fanii care au susţinut echipa în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri seara, AS Roma a trecut de Leicester în semifinalele Conference League, cu 2-1 la general. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar toată presiunea s-a mutat pe manșa retur, de pe Stadio Olimpico. Tammy Abraham a marcat unicul gol al partidei în minutul 11, cu o lovitură de cap.

AS Roma, gest superb pentru fani

După calificarea în finală, AS Roma a anunţat că 166 de fani care au asistat anul trecut la eşecul din meciul cu Bodo/Glimt, scor 1-6, vor beneficia de bilete gratuite la finala Conference League, potrivit news.ro.

După performanţa reuşită de echipa lui Jose Mourinho, fanii au făcut spectacol total.

Reclamă

Valentin Cojocaru, în al nouălea cer după calificarea lui Feyenoord în finala Conference League

Valentin Cojocaru a fost în al nouălea cer după calificarea lui Feyenoord în finala Conference League. Portarul român a sărbătorit performanţa pe teren, alături de colegii săi, dar şi de miile de fani veniţi din Olanda.

În finala din Albania, Feyenoord va da piept cu AS Roma. Olandezii au rezistat fără să primească gol în returul de pe terenul lui Marseille, scor 0-0. În tur, Feyenoord a câștigat cu 3-2.

„O noapte de neuitat în Marsilia”, a scris Valentin Cojocaru pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

AS Roma – Feyenoord, finala Conference League

AS Roma – Feyenoord, finala Conference League! Cele două echipe se vor lupta pentru trofeul noii competiții pe 25 mai, la Tirana (Albania). Jose Mourinho are șansa să cucerească un nou trofeu european.

„The Special One” se va lupta pentru cel de-al 26-lea trofeu al carierei. Până acum, tehnicianul portughez a cucerit 4 trofee europene: o Cupă UEFA (2003), două Champions League (2004, 2010) și un trofeu Europa League (2017).

După calificarea de joi seară, Mourinho a devenit primul antrenor care ajunge în finalele tuturor celor 3 competiții europene: Champions League, Europa League/Cupa UEFA și Conference League.

„Este victoria familiei, din teren și din tribune. Cred că această empatie și sentimentul familiei ne-au ajutat să avem un traseu uimitor. Altcineva ar putea spune mai multe, dar dacă portarul tău are două parade în 180 de minute împotriva unei echipe din Premier League, înseamnă că am făcut ceva bun. Băieții merită asta, dar mai avem trei meciuri de jucat în campionat. Am pierdut puncte în Serie A, dar acum mergem în finală și vrem să câștigăm.

Tammy (n.r. – Abraham) știe, refuz să vorbesc cu cuvinte mari despre el. El poate face mai mult, are potențialul de a juca mai bine. Disponibilitatea trebuie să o aibă mereu, vreau mai mult de la el, nu trebuie să o facă doar împotriva Lazio sau în competiții majore. Ah, și bunul meu prieten Carletto (n.r. – Carlo Ancelotti) mi-a făcut un cadou grozav cu Real, să mergem în finală să câștigăm!”, a spus Jose Mourinho, după AS Roma – Leicester 1-0.

Jose Mourinho, record fabulos după calificarea în finala Conference League

Jose Mourinho a devenit primul tehnician care se califică într-o finală de cupă europeană cu 4 echipe diferite. FC Porto, Inter și Manchester United sunt celelalte 3 formații cu care a realizat o astfel de performanță.

AS Roma a ajuns în prima finală europeană după o pauză foarte lungă, de 31 de ani. Ultima finală disputată de „giallorossi” a fost în Cupa UEFA, din 1991. Atunci, Roma a pierdut contra rivalei din Italia, Inter.

Reclamă

Prima finală din istoria Conference League, AS Roma – Feyenoord, se va disputa pe 25 mai, pe stadionul Kombëtare din Tirana, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și