Închide meniul

FCSB, amendată de UEFA după meciul cu West Ham! Cum au fost sancţionaţi roş-albaştrii, după incidentele de la ultima partidă din Conference League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 16:18

FCSB, amendată de UEFA după meciul cu West Ham! Cum au fost sancţionaţi roş-albaştrii, după incidentele de la ultima partidă din Conference League

FCSB, amendată de UEFA după meciul cu West Ham

FCSB - West Ham 0-3 / Profimedia Images

FCSB a fost amendată de UEFA, după meciul cu West Ham, din Conference League. Roş-albaştrii au încasat o amendă de 25.000 de euro şi vor fi nevoiţi să dispute un meci în competiţiile europene cu porţile închise, în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de West Ham, în ultimul meci din grupa de Conference League. Roş-albaştrii au pierdut cu 0-3, într-un meci care nu mai conta pentru calculele calificării.

FCSB, amendată de UEFA după meciul cu West Ham

UEFA a publicat joi decizia luată după meciul dintre FCSB şi West Ham, meci care a avut loc pe 3 noiembrie, pe Arena Naţională. Astfel, 25.000 de euro este amenda pe care trebuie să o plătească oficialii roş-albaştrilor, iar primul meci din următoarea campanie europeană, de pe teren prorpiu, va trebui disputat cu porţile închise.

„FCSB – West Ham, 3 noiembrie, Conference League

– Se amendează clubul FCSB cu suma de 20.000 de euro şi i se ordonă să joace următorul meci din competiţiile UEFA, din calitate de echipă gazdă, cu porţile închise, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor săi.

Reclamă

– Se amendează clubul FCSB cu 5000 de euro pentru încălcarea protocolului UEFA de revenire la joc.

– Se avertizează clubul FCSB pentru încălcarea obligaţiilor sale media, cu o zi înainte de meci”, se arată în comunicatul emis de UEFA.

În sezonul acesta, FCSB a încheiat grupa de Coference League pe ultimul loc, după duelurile cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg. Primele două au mers mai departe, în „primăvara europeană”. La meciul cu englezii, de pe Arena Naţională, peste 20.000 de oameni au fost prezenţi.

Reclamă 4 / 0/3

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham!

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham! Mihai Stoica s-a aflat în război cu fanii englezi veniți pe Arena Națională, pentru meciul din ultima rundă a grupelor UEFA Conference League. Managerul general al vicecampioanei României a fost enervat la culme de suporterii „ciocănarilor”.

Aproximativ 2.000 de fani ai lui West Ham au făcut deplasarea pe Arena Națională, la partida cu FCSB.

Suporterii englezi l-au enervat pe Mihai Stoica înaintea fluierului de start. Crainicul stadionului a anunțat că se va ține un moment de reculegere în memoria unuia dintre cei mai vechi fani steliști, dar fanii londonezi n-au ținut cont.

Englezii au început să facă gălăgie, iar crainicul i-a atenționat să se oprească. Suporterii lui West Ham n-au băgat în seamă nici al doilea apel și au continuat să acopere liniștea de pe Arena Națională.

Mihai Stoica a „explodat” de furie când a văzut gestul fanilor „ciocănari” și i-a aplaudat ironic, de la marginea terenului, înainte ca echipele să iasă pe teren.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și