Închide meniul

Florin Gardoş l-a pus în gardă pe David Miculescu înainte de Dunajska Streda – FCSB. Ce trebuie să facă, chiar de la debut, atacantul de 1.7 milioane de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2022, 18:03

Florin Gardoş l-a pus în gardă pe David Miculescu înainte de Dunajska Streda – FCSB. Ce trebuie să facă, chiar de la debut, atacantul de 1.7 milioane de euro

Florin Gardoş l-a pus în gardă pe David Miculescu înainte de Dunajska Streda – FCSB

David Miculescu, prezentat de Gigi Becali la FCSB / Antena Sport

Florin Gardoş l-a pus în gardă pe David Miculescu chiar înaintea debutului la noua sa echipă. Atacantul de 21 de ani este aşteptat să debuteze în meciul Dunajska Streda – FCSB, din prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League, care va fi astăzi, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaş al roş-albaştrilor a decis să îl avertizeze pe Miculescu, cel pentru care Gigi Becali a plătit clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro. Gardoş este sigur că fostul vârf de la UTA nu are decât o încercare pentru a-l convinge pe patron că a meritat fiecare ban.

Florin Gardoş l-a pus în gardă pe David Miculescu înainte de Dunajska Streda – FCSB

E pierdere mare, rămâne de văzut în ce măsură vor reuși cei care au venit să-i suplinească lipsa. Dar când ai un jucător care îți dă 20 de goluri pe sezon, nu e așa de ușor de înlocuit.

Și mai au o problemă: orice atacant care merge acolo trebuie să confirme din prima, pentru că, altfel, se supără patronul și nu e ok.

Cred că, oarecum, are un avantaj, dar și un dezavantaj Miculescu, pentru că a venit pe o sumă importantă și atunci cred că va juca. Dar, în același timp, venind pe o sumă mare, e și presiune, pentru că lumea se va aștepta ca el să joace, să dea goluri. Rămâne de văzut dacă se va adapta, dar e clar că nu îi va fi ușor„, a declarat Florin Gardoș la digisport.ro.

Reclamă

David Miculescu e anunţat titular în Slovacia. Nicolae Dică este nevoit să apeleze la jucătorul care tocmai a fost transferat de FCSB din cauza suspendării lui Andrei Cordea. Acesta a fost eliminat în al 4-lea minut de prelungiri al returului cu Saburtalo, de pe Arena Naţională. Dică şi-a pierdut şi golgheterul. Florin Tănase a plecat la arabi pentru a semna cu Al Jazira.

Nicolae Dică îi simte deja lipsa lui Andrei Cordea

Îmi pare rău că l-am pierdut pe Cordea pentru că de la venirea mea a fost cred cel mai bun jucător al nostru. Pe faza ofensivă a fost cel care a reuşit să facă foarte multe lucruri bune. A înţeles ceea ce vreau eu de la mijlocaşii de bandă şi îmi pare rău că l-am pierdut.

Dar acum avem un jucător nou în lot, pe Miculescu, care a mai jucat şi el pe această poziţie. Chiar dacă este un jucător tânăr, a arătat că este un jucător de valoare, că are calitate şi sper să ne ajute foarte mult„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Noile achiziţii făcute de Gigi Becali chiar înaintea meciului din Slovacia, David Miculescu şi Bogdan Rusu, sunt pe lista UEFA şi pot debuta pentru roş-albaştri direct în Conference League. Patronul lui FCSB a anunţat că vrea să îl vadă titular pe atacantul pe care a plătit 1.7 milioane de euro.

Meciul Dunajska Streda – FCSB va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO şi pe as.ro, de la ora 21:30.

David Miculescu, pus pe fapte mari după ce Gigi Becali l-a anunțat titular la debut

David Miculescu a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferința de presă susținută la Palatul lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor l-a comparat pe tânărul jucător cu Robert Lewandowski, iar Miculescu e pus pe fapte mari.

Pentru mine înseamnă un transfer foarte important, am ajuns la Steaua, la o echipă de titlu. Am puține emoții, am ajuns la Steaua, m-a îmbărbătat domnul Becali, e totul bine. Comparația cu Lewandowski mă motivează. A avut încredere în mine să mă aducă aici. Prefer și mijlocaș dreapta și atacant. Joc unde este nevoie.

Vreau să ajung și la naționala mare, dar o luăm pas cu pas. Eu sunt foarte pregătit să debutez în meciul de Conference League, sper să înscriu, încă nu am apucat să vorbesc cu Dică. Cu Tavi Popescu mă înțeleg foarte bine, am jucat împreună când eram mici. Mă simt foarte motivat. Nimeni nu poate să-și permită acest transfer în România”, a spus David Miculescu, la conferința de presă.

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, azi, 3 august, de la 21:30
  • David Miculescu l-a costat 1.7 milioane de euro pe Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și