Închide meniul

Florinel Coman, revenire spectaculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda! Octavian Popescu, căpitanul roş-albaştrilor. Surprizele lui Nicolae Dică în primul „11”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 19:19

Florinel Coman, revenire spectaculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda! Octavian Popescu, căpitanul roş-albaştrilor. Surprizele lui Nicolae Dică în primul „11

Florinel Coman, recuperare miraculoasă înainte de FCSB - Dunajska Streda

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Florinel Coman a avut o revenire spectaculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda. Chiar dacă se preconiza că va fi indisponibil mai mult timp, „Mbappe de România” s-a recuperat la Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri, şi este rezervă în returul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu este căpitanul roş-albaştrilor în confruntarea cu Dunajska Streda. Decizia a fost luată de Gigi Becali, care a transmis „dacă eu am decis asta, înseamnă că poate să ducă acest rol fără a fi afectat. Știu eu ce știu!”.

Florinel Coman, revenire spectaculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda

Valentin Creţu a revenit şi el în echipa de start a FCSB-ului, după ce Ovidiu Popescu s-a accidentat în remiza cu CS Mioveni, scor 1-1.

FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Olaru, Cordea – Octavian Popescu, Bogdan Rusu, David Miculescu

Florinel Coman s-a recuperat la „vraciul” Marijana Kovacevic

Florinel Coman (24 ani) a avut parte de o recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda. Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri, a rămas uimită după ce a reuşit să îl pună pe picioare într-un timp scurt pe fotbalistul vicecampioanei.

Reclamă

„M-a sunat team-managerul nostru, Marius Ianuli, şi şi-a spus că până şi Marijana şi-a făcut cruce că a reuşit, într-un timp atât de scurt, să-i reducă ruptura. A redus-o la şapte. El deja urcă scările alergând. Sunt şanse foarte mari ca miercuri să se întoarcă şi joi să fie bun de joc.

Din punctul de vedere al Marijanei, va fi bun de joc joi. Bun de joc, el se şi antrenează, face şi terapie, dar se şi antrenează. El va fi sănătos. Marijana are un gel special, al cărui îngrediente le ştie doar ea, care conduce curentul mult mai performant decât un gel normal.

Teoretic, ar trebui să joace de la început. În situaţia în care vine de pe bancă… Ok, poţi să-l ţii şi să vină de pe bancă. Va fi reparată ruptura în totalitate”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea, „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda

Mihai Stoica a anunţat o „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda. Andrei Cordea (23 ani) a fost eliminat în returul cu Saburtalo, însă va fi apt de joc pentru duelul cu slovacii de pe Arena Naţională.

Managerul general de la FCSB a aflat că tânărul fotbalist a primit drept de joc pentru meci, astfel că Nicolae Dică poate conta pe serviciile sale. Florinel Coman, Risto Radunovic şi Valentin Creţu pot juca şi ei în meciul decisiv pentru play-off-ul Conference League.

„Noutăţi în tabăra FCSB. Andrei Cordea are drept de joc, o surpriză de proporţii, ne aşteaptam la două sau trei etape, dar cred că arbitrul scriind doar comportament nesportiv şi nu violenţă… Azi a fost judecat cazul lui şi i s-a dat o etapă. O etapă e din oficiu şi a rămas etapa aia. E în cantonament şi poate juca mâine.

A fost surpriză mare, pe la 17 şi ceva am primit vestea. Era cam ambiguă exprimarea şi am zis bă, frate, nu cumva să fie o etapă. După am şi trimis mail, am primit răspuns că are o etapă suspendare şi am cerut în mod special să ne confirme că are drept de joc mâine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Florinel Coman, revenire spectaculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda
  • Octavian Popescu, căpitanul roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și