Închide meniul

Gică Hagi i-a lăudat pe cei de la Flora Tallinn după ce i-a bătut cu 5-0 la general: „Au fost un adversar dificil”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 21:52

Reclamă
Gică Hagi i-a lăudat pe cei de la Flora Tallinn după ce i-a bătut cu 5-0 la general: „Au fost un adversar dificil

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură la Farul

Gică Hagi, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Gică Hagi i-a lăudat pe cei de la Flora Tallinn după ce i-a bătut cu 5-0 la general. A fost 3-0 în tur şi 2-0 în retur pentru Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” a subliniat că ar fi un vis realizat ca echipa lui să se califice în grupele Conference League.

Gică Hagi i-a lăudat pe cei de la Flora Tallinn după ce i-a bătut cu 5-0 la general

Cel mai greu a fost să motivez echipa să fie conectată. Am zis că începem de la 0-0 și încercăm să câștigăm. Am avut un portar foarte bun în ambele meciuri, face parte din echipa noastră și mă bucur că nu a luat gol.

E un lucru extraordinar, pentru că înainte am primit goluri. Pentru noi a fost cel mai important să nu luăm gol. Pentru mine, Flora a fost un adversar dificil, nu uitați că la Constanța, am câștigat în ultimele minute.

Acum au făcut un meci bun, și-au creat multe ocazii, dar și noi suntem buni, am fost mai concreți. Este visul meu, nu avem experiență europeană, dar suntem un grup foarte bun și ne dorim să intrăm în grupe”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă de după Flora Tallinn – Farul 0-2.

Reclamă

Flora Tallinn – Farul 0-2. Elevii lui Gică Hagi s-au calificat în playoff-ul Conference League. Au marcat Rivaldinho şi Budescu

Flora Tallinn – Farul 0-2. Elevii lui Gică Hagi s-au calificat în playoff-ul Conference League. Partida retur din turul al treilea preliminar din Conference League a fost în format live text pe AS.ro. Farul a trecut cu 5-0 la general de campioana Estoniei, după ce Farul a câştigat cu 3-0 în manşa tur.

Au marcat Rivaldinho şi Budescu. „Budi” a marcat un gol senzaţional, cu exteriorul în vinclu. A fost bară-gol.

Faţă de meciul tur, Farul l-a pierdut pe Dennis Alibec, cel care a semnat cu Al Muaither în această săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Hagi şi-a mobilizat jucătorii înaintea returului cu Flora Tallinn

Gheorghe Hagi şi-a mobilizat jucătorii, înaintea returului cu Flora Tallinn. Campioana României s-a calificat în play-off-ul Conference League.

Gheorghe Hagi le-a transmis jucătorilor, înainte de retur, să nu se mai gândească la victoria din partida tur cu Flora Tallinn. A funcţionat fiindcă Farul a învins şi în retur cu 2-0. Campioana României a câştigat cu 3-0 duelul de la Ovidiu şi a trecut lejer, cu 5-0 la general, de Flora Tallinn.

„E un meci care începe de la 0-0. Trebuie să facem un meci bun pentru că întâlnim o echipă puternică. Am venit aici ca să câștigăm. Nu putem să ne uităm în spate. Sper ca toți să înțeleagă asta. Ne-am cunoscut la Costanța ambele echipe. Meciul a fost echilibrat. Calitatea jucătorilor a făcut diferența. Și ei au avut ocazii bune.

Noi avem cea mai bună academie din România. Baza clubului e făcută prin academie. Promovăm jucători tineri foarte mult. Trebuie să îi dai curaj și să fii alături de jucătorul tânăr!”, declara Gheorghe Hagi, potrivit digisport.ro.

Cu cine joacă Farul în playoff-ul Conference League

Farul se va duela cu învingătoarea duelului dintre Qarabag şi HJK Helsinki. În partida tur, azerii s-au impus cu scorul de 2-1, iar calificarea se va decide pe terenul celor de la HJK Helsinki.

Farul nu a disputat niciun meci în Liga 1, în weekend-ul trecut, după ce partida cu UTA a fost amânată în vederea pregătirii returului cu Flora Tallinn.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și