Închide meniul

Gică Hagi l-a lăudat pe Constantin Budescu, după Farul – Flora Tallinn 3-0: „L-am văzut motivat, mie-mi plac decarii”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 23:01

Reclamă
Gică Hagi l-a lăudat pe Constantin Budescu, după Farul – Flora Tallinn 3-0: „L-am văzut motivat, mie-mi plac decarii

Gică Hagi, reacţie genială când a fost întrebat de oferta de la arabi

Gică Hagi, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Gică Hagi l-a lăudat pe Constantin Budescu după Farul – Flora Tallinn 3-0. „Regele” a explicat de ce l-a transferat pe Budescu, chiar dacă fostul jucător al Astrei şi al lui FCSB nu este într-o formă fizică prea bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a explicat că mizează pe calităţile de număr 10 ale lui Budescu. Constantin Budescu a avut un debut de vis la Farul, în meciul cu Flora Talinn, marcând un gol şi dând o pasă de gol.

Gică Hagi l-a lăudat pe Constantin Budescu

Lumea e fericită, jucătorii sunt fericiți toți. Am trecut printr-o perioadă grea, cu multe meciuri, fără să fim obișnuiți.

S-a văzut o oboseală în prima repriză, dar am meritat victoria, chiar dacă și adversarul a avut două ocazii foarte clare. Câteodată ai noroc.

Mă bucur pentru jucători, aveam nevoie de această victorie.

Reclamă

Budescu e un jucător antrenat, a venit după pregătire. E clar că mai are mult din punct de vedere fizic, dar am contat pe experiența lui. E un jucător care știe fotbal. Aveam nevoie de el, Alibec avea nevoie de cineva cu care se înțelege foarte bine.

Cred că e cel mai mare plus (n.r. că nu a primit gol). Trebuie să începem să nu mai luăm goluri și să marcăm.

L-am văzut motivat pe Budescu, are dorință, se vede că îi place cu noi. Mie-mi plac decarii, am fost decar și-mi plac decarii. Restul, nu știu, dar decarii îmi plac. Ei au nevoie să fie protagoniști și au nevoie de responsabilitate. El nu e obligat, nu are presiune”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – Flora Tallinn 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec, descătuşat după Farul – Flora Tallinn 3-0: „Puteam să mai marchez două goluri!” Ce a spus de Budescu

Denis Alibec s-a descătuşat după Farul – Flora Tallinn 3-0. Denis Alibec a deschis scorul din pasa lui Budescu. Alibec i-a întors serviciul lui „Budi”, după ce a şutat în bară iar fostul jucător al Petrolul a marcat primul său gol pentru Farul.

Denis Alibec a spus că se cunoaşte bine cu Budescu şi anunţă că va trage tare alături de bunul său prieten pentru a fi în formă maximă.

Un succes foarte important. Uşor-uşor ne revenim la forma de anul trecut. Şie u puteam să mai marchez cel puţin două goluri. Important e că am câştigat cu 3-0 şi mergem acolo să ne calificăm. Important e să revenim la ritmul nostru de joc, să dictăm intensitatea.

Trebuie să ne pregătim amândoi şi să facem faza defensivă cât mai bine şi vom marca mai multe goluri. Ne cunoaştem, important e să fim bine fizic. Eu nu am nicio ofertă, nu mă interesează. Sunt aici şi ca de obicei îmi dau viaţa pe teren. Trebuie să ne impunem jocul nostru, că dacă ne retragem vom avea probleme. Nu avem timp de provocări. Avem meci din 3 în 3 zile şi trebuie să fim pregătiţi”, a spus Denis Alibec pentru digisport.ro.

Farul – Flora Tallinn 3-0. Alibec şi Budescu au făcut show

La Ovidiu, Farul a deschis scorul în startul reprizei secunde, în minutul 48, când Budescu – aflat la primul meci în tricoul constănţenilor, i-a pasat lui Alibec, acesta a făcut o cursă şi a şutat din careu, la colţul lung pentru 1-0.

Tot Alibec a rămas omul periculos al Farului în următoarea perioadă, minutele 54 şi 60, pentru ca în minutul 80, acelaşi Alibec să profite de greşeala lui Lilander, şut din afara careului care a nimerit bara, balonul a revenit în teren, iar Budescu a înscris pentru 2-0. Flora a ratat două ocazii în minutele de final, dar Farul merge în Estonia cu un avantaj de trei goluri pentru calificarea în play-off, pentru că Diogo Queiros a stabilit scorul final, în minutul 90+5.

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și