Închide meniul

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu: „Să nu ne emoționăm prea devreme!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2023, 10:46

Reclamă
Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu: „Să nu ne emoționăm prea devreme!

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu

Gică Popescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gică Popescu a venit cu un avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu. Preşedintele Farului a decis să rămână cu picioarele pe pământ după ce „Budi” a reuşit un gol şi un asist la primul meci în tricoul campioanei României. Farul a învins-o pe Flora Tallin, scor 3-0, în turul 3 preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contantin Budescu se despărţise de Petrolul după ce ajunsese rezervă. La nici două săptămâni distanţă, a avut revenirea pe teren pe care şi-o dorea. După ce i-a pasat decisiv lui Alibec (48), Budescu a reuşit să marcheze în minutul 80.

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu

Gică Popescu este încântat că Alibec şi Budescu au înscris cu Flora Tallinn, dar nu se grăbeşte să fie entuziasmat.

O victorie muncită, dar n-am avut în față un adversar ușor. O echipă foarte bine pregătită fizic, cu jucători robuști. Am marcat 3 goluri și avem prima șansă la calificare. Important e că nu am primit gol. Apărarea a funcționat.

Budescu a făcut un meci foarte bun, ținând cont că e prima dată când joacă alături de noi. A și marcat, ceea ce e foarte bine la debut. Să nu ne emoționăm prea devreme, e un singur meci, e important că au marcat Budescu și Alibec, dar sper să aibă evoluții la fel de bune și în campionat, și în cupele europene, iar echipa să o ducă cât mai sus.

Reclamă

Avem prima șansă la calificare. Dacă ne vom califica, vom reveni la campionatul intern, care va fi cel puțin la fel de important precum cupele europene. Ar fi minunat să se califice toate cele trei echipe din România. Să mergem în play-off, m-aș bucura să fie toate„, a declarat Gică Popescu după meciul Farului.

„Baciul” a vorbit şi despre interesul Rapidului pentru jucătorii campioanei României. Au apărut informaţii că Dan Şucu îşi doreşte să achite aproape 1.5 milioane de euro pentru transferul lui Tudor Băluţă şi Andrei Borza. Popescu asigură că încă nu a apărut nicio ofertă pe adresa clubului.

Nu am primit o ofertă de la Rapid pentru Băluță. Nu am primit de nicăieri, cel puțin niciuna oficială. La nivel de cancan este ultima lună a transferurilor și vor fi astfel de zvonuri până la finalul acestei perioade. Am primit de la Rapid acum o lună o ofertă pentru Grameni, dar de atunci nimic. Nimic oficial„, a precizat preşedintele Farului.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi l-a lăudat pe Constantin Budescu

Hagi a explicat că mizează pe calităţile de număr 10 ale lui Budescu. Farul trecea printr-un moment dificil şi venea după o înfrângere cu fosta echipă a lui „Budi”, Petrolul, scor 2-3.

Lumea e fericită, jucătorii sunt fericiți toți. Am trecut printr-o perioadă grea, cu multe meciuri, fără să fim obișnuiți. S-a văzut o oboseală în prima repriză, dar am meritat victoria, chiar dacă și adversarul a avut două ocazii foarte clare. Câteodată ai noroc.

Mă bucur pentru jucători, aveam nevoie de această victorie. Budescu e un jucător antrenat, a venit după pregătire. E clar că mai are mult din punct de vedere fizic, dar am contat pe experiența lui. E un jucător care știe fotbal. Aveam nevoie de el, Alibec avea nevoie de cineva cu care se înțelege foarte bine.

Cred că e cel mai mare plus (n.r. că nu a primit gol). Trebuie să începem să nu mai luăm goluri și să marcăm.

L-am văzut motivat pe Budescu, are dorință, se vede că îi place cu noi. Mie-mi plac decarii, am fost decar și-mi plac decarii. Restul, nu știu, dar decarii îmi plac. Ei au nevoie să fie protagoniști și au nevoie de responsabilitate. El nu e obligat, nu are presiune”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – Flora Tallinn 3-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și