Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va fi noul „decar” de la FCSB: „Astea sunt de la Dică, el a fost cu ideea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2022, 0:18

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va fi noul „decar de la FCSB: „Astea sunt de la Dică, el a fost cu ideea!

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va purta numărul 10

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va fi noul „decar” de la FCSB. Octavian Popescu va prelua numărul lui Florin Tănase, cel care va pleca în China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presiunea va fi şi mai mare pe Tavi Popescu. Patronul FCSB anunţat că Octavian Popescu va purta numărul 10 începând cu partida cu FC U Craiova 1948.

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va fi noul „decar” de la FCSB

Tavi Popescu nu a marcat în partida cu Saburtalo, scor 4-2, dar a avut o bară. Becali visează să îl vândă cu 50 de milioane de euro şi se aşteaptă la mai mult de la „perla” sa.

Tavi Popescu a dat o bară şi a avut o pasă de gol. Normal că mă aştept mai mult, mă aştept mult mai mult. Dacă e căpitan, vedeţi. Acum apare cu numărul 10 la Craiova. Astea sunt de la Dică, el a fost cu ideea. De mult voiam asta, dar nu m-am gândit”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie. Rapid şi-a vândut „perla” în Franţa, la Nice, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate,  pentru suma de 5 milioane de euro.

Reclamă

Mihai Stoica consideră că Octavian Popescu valorează de 10 ori mai mult. „50 de milioane de euro” – e sigur Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a dezvăluit care sunt calităţile care îl fac atât de scump pe Tavi Popescu.

Cu Tavi Popescu nu există grad de comparaţie pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceea ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători. Are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză.

Pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa.  Nu există nicun jucător, atacant, în lume care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. 50 de milioane de euro valorează Octavian Popescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Dacă ai fi patron de club, ce sumă ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va fi noul „decar” de la FCSB
  • Becali visează să îl vândă cu 50 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și