Închide meniul

Gigi Becali a anunţat transferuri după FCSB – Saburtalo 4-2: „O să le rezolvăm!” Ce a spus despre meci: „O echipă foarte slabă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2022, 23:48

Gigi Becali a anunţat transferuri după FCSB – Saburtalo 4-2: „O să le rezolvăm! Ce a spus despre meci: „O echipă foarte slabă!

Gigi Becali a anunţat transferuri după FCSB - Saburtalo 4-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat transferuri după FCSB – Saburtalo 4-2, în prima reacţie după meci. Patronul FCSB s-a arătat mulţumit de jocul echipei. Gigi Becali a spus că echipa a avut multe ocazii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spune că FCSB a meritat calificarea a fost una meritată, deşi Saburtalo a revenit pe Arena Naţională şi a egalat după ce a fost condusă cu 2-0.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Saburtalo 4-2

Gigi Becali a spus că Saburtalo Tbilisi nu putea să emită pretenţii la calificare.

Eu vă spun ce am văzut eu, ce s-a întâmplat. Dacă aveam mare noroc, băteam cu 8-0. Am luat două goluri la două şuturi pe poartă, la greşeli aiurea ale noastre. Mingea a fost numai la noi, nu au trecut de centrul terenului. Ocazii nu au avut deloc, de unde atâta noroc?

Nu e frumos, cum adică calificare norocoasă? V-am spus şi eu că nu ne pot scoate pentru că sunt prea slabi, echipă foarte slabă. Nu avea cum să ne scoată„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat transferuri după FCSB – Saburtalo 4-2

Nicolae Dică a cerut transferuri după victoria cu Saburtalo, iar Gigi Becali a reacţionat imediat.

Problemele o să le rezolvăm, până miercuri avem dreptul să mai punem. Dacă reuşesc mâine să mai iau unul sau doi jucători. Unul în locul lui Cordea vom pune pe listă. Vom face 3-4 transferuri„, a mai spus Gigi Becali.

Nicolae Dică i-a cerut întăriri de urgenţă lui Gigi Becali

„Cu siguranţă avem nevoie de întăriri, am vorbit cu patronul şi cu Meme. Avem nevoie de jucători de la mijlocul terenului în sus. Avem jucători tineri de mare perspectivă, dar avem nevoie de jucători cu experienţă”, a spus Dică imediat după victoria cu Saburtalo

Reclamă 4 / 0/3

Dică, debut cu victorie în noul mandat la FCSB

FCSB – Saburtalo 4-2.  Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League. Dawa, Edjouma, Coman şi Radunovic au marcat golurile unei reveniri fabuloase pe Arena Naţională.

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Conference League, iar Gigi Becali speră în continuare la banii din Conference League.

Dawa a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea. În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 86, Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și