Închide meniul

Gigi Becali, atac la Ilie Dumitrescu după West Ham – FCSB 3-1: „Ai mintea întunecată, eşti prea mic!”. Ce l-a înfuriat pe patronul roş-albaştrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2022, 0:31

Gigi Becali, atac la Ilie Dumitrescu după West Ham – FCSB 3-1: „Ai mintea întunecată, eşti prea mic!. Ce l-a înfuriat pe patronul roş-albaştrilor

Gigi Becali, propunere şocantă pentru Cristian Săpunaru

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali a lansat un atac la Ilie Dumitrescu după West Ham – FCSB 3-1. Patronul vicecampioanei a răbufnit la finalul remizei obţinute de echipa sa la debutul în acest sezon din UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus până în minutul 68, după golul marcat de Andrei Cordea. Ulterior, englezii au preluat conducerea după două goluri marcate în doar şapte minute, de Jarrod Bowen şi Emerson, Michail Antonio marcând şi el pe final.

Gigi Becali, atac la Ilie Dumitrescu după West Ham – FCSB 3-1

Gigi Becali a intervenit când a auzit că Ilie Dumitrescu a considerat că arbitrul a acordat penalty la intervenţia lui Ştefan Târnovanu la Cornet. L-a contrat dur pe fostul său antrenor.

Cadoul făcut de arbitru a schimbat totul. Eu n-am ce să mă consolez, ai tu minte întunecată. Ai tu mintea întunecată. Cum să spui că e penalty? Înseamnă că nu gândeşti bine. Tu de ce te bagi (n.r. moderatorul emisiunii, Vali Moraru)? Ce v-aţi fi supărat voi dacă ar fi câştigat FCSB.

Dacă îl faceţi pe ăla penalty. Du-te cu vrăjelile tale de doi lei (n.r. către Ilie Dumitrescu). Eu plătesc ca să aud ce vreau. Eu nu am răutate pe oameni, să văd un fault în atac penalty. Nu mă pune tu cu mintea pe mine la contribuţie că eşti prea mic. Eşti prea în eroare…„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham – FCSB 3-1. Jucătorii lui Nicolae Dică, răpuşi după pauză

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat din penalti, în minutul 68. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90.

WEST HAM: Areola – Coufal, Kehrer, Ogbonna (Dawson 90+2), Emerson – Downes, Rice, Lanzini (Paqueta 46) – Cornet (68 Fornals), Scamacca (Michail Antonio 46), Benrahma (Bowen 46). ANTRENOR: David Moyes

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa (Haruţ 87), Tamm, Radunovic – Olaru (B. Rusu 90), Edjouma, Oaidă (Radaslavescu 90) – Cordea, Compagno (Miculescu 70), Fl. Coman (Oct. Popescu 71). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Cornet 39, Ogbonna 47, Emerson 54 / Dawa 61 Târnovanu 66, Oaidă 83

Arbitru: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Aurelien Berthomieu – Jeremie Pignard (toţi din Franţa)

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Ilie Dumitrescu
  • West Ham – FCSB 3-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și