Închide meniul

Gigi Becali nu se dezminte! Trei schimbări făcute de FCSB, la pauza meciului cu West Ham

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 23:20

Gigi Becali nu se dezminte! Trei schimbări făcute de FCSB, la pauza meciului cu West Ham

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea

Andrei Cordea ar putea pleca de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali nu se dezminte nici după despărțirea de Nicolae Dică. FCSB a efectuat 3 schimbări la pauza meciului cu West Ham, din ultima etapă a grupelor UEFA Conference League. Mihai Pintilii se află pe banca roș-albaștrilor la partida de pe Arena Națională, din postura de interimar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză, West Ham conducea cu 1-0 în meciul de la București, după golul marcat de Pablo Fornals în minutul 40.

Gigi Becali nu se dezminte! Trei schimbări făcute de FCSB, la pauza meciului cu West Ham

Gigi Becali a dezvăluit recent că tot el ordona schimbările și în mandatul lui Nicolae Dică, chiar dacă antrenorul de 42 de ani l-a contrazis. Aceeași tactică folosită la pauză a apărut și în partida cu West Ham, la care echipa este condusă de Mihai Pintilii.

Mai precis, nu mai puțin de 3 jucători au fost înlocuiți înaintea reprizei a doua. Eduard Radaslavescu, Ianis Stoica și Darius Olaru au intrat pe teren în locul lui Marco Dulca, Andrei Cordea și Răzvan Oaidă. În urma modificărilor, banderola de căpitan a ajuns de la Cordea la Olaru.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Reclamă

Rezerve: Vlad, Crețu, Coman, Stoica, Dumiter, Boboc, Olaru, Radaslavescu, Rusu

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică şi a confirmat că el e cel care a făcut schimbările la pauza meciurilor în era lui Mister Nick. Dacă primul 11 putea să îi aparţină în totalitate antrenorului, lucrurile se schimbau radical pe parcursul partidelor.

Schimbările au apărut la pauză chiar şi în duelul cu U Cluj, pierdut cu 1-2. Florinel Coman, Adrian Şut şi Joyskim Dawa au fost înlocuiţi cu Octavian Popescu, David Miculescu şi Denis Haruţ. Asta după ce FCSB încasase două goluri după primele 45 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu îl întreb pe el cum face echipa, el îmi spune ‘așa, așa, așa’, eu zic că-i bine. Dică face echipa. Am făcut eu vreo schimbare greșită? Am luat goluri după ce am făcut eu vreo schimbare? Când s-au luat două goluri după pauză? Trebuia să fie ploaie de centrări, dar nu există, ei sunt mulțumiți așa (…)

Dacă ai un om în plus și nu ai cinci pase… Eu nu vreau șapte pase, vreau cinci. Nu vreau cinci, vreau trei pase. Luați meciurile să vedeți când am avut trei pase. Mă refer la pase, pase, nu că o dă Dawa la Tamm și Tamm la Dawa.

Vreau să văd patru pase, cinci pase de la mijloc în sus. Dacă tu ai om în plus și nu poți să faci cinci pase, înseamnă că e chestiune de antrenament.”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Nicolae Dică, la ora adevărului: „Ți-a impus patronul schimbări în timpul meciurilor?”

Nicolae Dică și-a încheiat luni al doilea mandat la FCSB. Tehnicianul de 42 de ani a plecat de la vicecampioana României după eșecul cu U Cluj, scor 1-2, din etapa precedentă din Liga 1.

„Ți-a impus patronul schimbări în timpul meciurilor?”, a fost întrebat Nicolae Dică, iar răspunsul său a venit imediat: „Nu!”.

Replica lui „Mr. Nick” a stârnit uimire în direct la TV: „A, da?”, a exclamat moderatorul emisiunii, Radu Naum.

Ulterior, Dică a continuat cu explicațiile:

Reclamă

„V-a spus patronul. Discutam, îi spuneam ce îşi doreşte. Îmi spunea şi el ce îşi doreşte. Îi explicam cum văd lucrurile. Rămânea cum am stabilit eu.

Nu! Nu a dat telefon. Dacă vorbea cu MM (n.r. – Mihai Stoica) asta nu mai ştiu… bine, MM stătea şi în tribună. Eu stabileam înainte de meci. În caz că apărea o accidentare, băgam şi schimbam.

Am vrut să schimb eu în minutul 30 şi mi-a spus de ce nu am schimbat. I-am spus după meci şi îmi era frică că o să distrug jucătorul.

Acum poate să vă spună multe, ştiu eu ce v-a spus el? Acum ar fi fost dacă aveam timp (n.r. – ultima dată a spus că ar fi făcut mai multe dacă avea mână liberă)”, a spus Nicolae Dică, pentru Digisport.

Recomandări
  • Gigi Becali nu se dezminte
  • Trei schimbări făcute de FCSB, la pauza meciului cu West Ham

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și