Închide meniul

Marius Croitoru a răbufnit după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB: „Eu, dacă eram arbitru, nu dădeam!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 19:00

Marius Croitoru a răbufnit după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB: „Eu, dacă eram arbitru, nu dădeam!

Marius Croitoru, primele declaraţii după FC Argeş - Rapid

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Croitoru a răbufnit după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB. Antrenorul lui FC U Craiova 1948 a transmis că, dacă s-ar fi aflat în locul lui Benoit Bastien, nu ar fi acordat lovitura de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În West Ham – FCSB 3-1, echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Marius Croitoru a răbufnit după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB

”FCSB a fost 70 de minute la nivelul echipei de pe locul șapte de anul trecut din Premier League, cel mai puternic campionat din lume. Bravo lor, felicitări. Din păcate, finalul nu a fost cel așteptat. A fost o bucurie pentru cei care au privit meciul, pentru cei care iubesc fotbalul și pentru România.

Au fost mulți români în tribune și cred că s-au simțit mândri. Au făcut un meci bun, chiar dacă au pierdut. Felicitări pentru tot ce s-a întâmplat ieri seară. Ce am văzut la FCSB mi-a produs o bucurie. Nu știu dacă a fost penalty. Este un contact, dar eu, dacă eram arbitru, nu dădeam, dar probabil sunt roman și din cauza asta spun acest lucru”, a răbufnit Marius Croitoru la conferinţa de presă.

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul din West Ham – FCSB 3-1

Adrian Porumboiu a oferit un verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB. Ca şi Ion Crăciunescu, Porumboiu a spus că este penalty clar.

Reclamă

Echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Adrian Porumboiu a spus că nu există dubii în privinţa corectitudinii acordării penalty-ului pentru West Ham.

„Când ești egalat după o fază ca aia, apar frustrările. Nu te poți plasa decât în limitele regulilor jocului. Trebuie să le reamintim că e o dispută între un atacant și un portar. Cine lovește mingea? Atacantul! Portarul nu atinge mingea. Nu e nicio fază controversată. Portarul sare asupra unui adversar și se sancționează cu 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e o fază complicată. Portarul vrea să joace mingea, dar nu reușește. A ieșit să o boxeze, asta trebuia să facă, nu să prindă balonul. Dacă întindea un brat și lovea mingea, nu era 11 metri. Are prim-planul, dar nu a boxat, a vrut să prindă. Probabil pentru că atacantul nu avea talie, l-a făcut să creadă că prinde mingea cu ambele mâini. Dacă atingea el primul, nu mai era penalty„, a explicat Porumboiu la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și