Închide meniul

Mihai Stoica a surprins imagini fabuloase la West Ham – FCSB. Fanii roş-albaştrilor, atmosferă de vis la Londra

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 septembrie 2022, 23:00

Mihai Stoica a surprins imagini fabuloase la West Ham – FCSB. Fanii roş-albaştrilor, atmosferă de vis la Londra

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a postat imagini fabuloase de la West Ham – FCSB. Fanii roş-albaştrilor au creat o atmsferă de vis la Londra, în meciul de debut al echipei în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mii de fani ai FCSB-ului au făcut deplasarea pentru meciul de la londra, cu West Ham. Mihai Stoica, managerul roş-albaştrilor, a surprins momentul în care London Stadium răsuna sub scandările fanilor români.

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham – FCSB

Mihai Stoica a postat un filmuleţ care suprinde sectorul fanilor români, de la meciul dintre West Ham şi FCSB. Aceştia şi-au susţinut favoriţii pentru duelul de foc cu echipa londoneză.

„Oriunde, oricând”, a fost mesajul postat de managerul roş-albaştrilor, însoţit de imaginile fabuloase suprinse la Londra.

Fanii lui FCSB, la partida cu West Ham/ Facebook Mihai Stoica
Fanii lui FCSB, la partida cu West Ham/ Facebook Mihai Stoica

FCSB se bucură de susţinerea totală a fanilor, mai ales în acest sezon. La meciurile din preliminariile Conference League, fanii roş-albaştrilor au umplut tribunele Arenei Naţionale, la partidele de pe teren propriu, şi şi-au condus favoriţii spre calificare.

Reclamă

Surpriză uriaşă la Londra! Andrei Cordea a dat lovitura în West Ham – FCSB

Surpriză uriaşă la Londra! Andrei Cordea a dat lovitura în prima repriză a meciului West Ham – FCSB. Darius Olaru i-a oferit o pasă superbă de gol.

FCSB a fost dominată clar în prima repriză, însă a avut contraatacuri letale, la care defensiva lui West Ham a tremurat serios.

Strategia lui Nicolae Dică a dat rezultate în minutul 34, când Andrei Cordea a deschis scorul pe „London Stadium”. Darius Olaru a avut o pasă superbă de gol la reuşita care a declanşat nebunia în rândul celor peste 3.200 de suporteri români.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 1.2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Andrei Cordea a reuşit al cincilea gol pentru FCSB, în toate competiţiile.

Golul lui Andrei Cordea a decis prima repriză de la Londra.

Moment de reculegere înainte de West Ham – FCSB

A avut loc un moment de reculegere înainte de West Ham – FCSB, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit. Jucătorii celor două echipe au purtat banderole negre înaintea de intrarea pe stadion.

În semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a, imnul UEFA Conference League nu s-a mai auzit pe stadion.

În timpul momentului de reculegere, suporterii lui West Ham au intonat „God Save the Queen”, imnul Angliei.

West Ham, mesaj emoţionant

La scurt timp după ce Regina Elisabeta a II-a a murit, West Ham a transmis un mesaj emoţionant.

„Clubul West Ham United este profund întristat de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gândurile și sincerele noastre condoleanțe sunt alături de Familia Regală.

Reclamă

Ne alăturăm națiunii în doliu pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Maiestate”, a transmis West Ham.

Recomandări
  • Mihai Stoica, imagini fabuloase de la Londra
  • Fanii lui FCSB au creat o atmosferă de vis la meciul cu West Ham

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și