Închide meniul

Nicolae Dică s-a enervat după ce a fost întrebat de „ordinul” lui Gigi Becali: ”Ce să mi se comande?!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2022, 20:27

Nicolae Dică s-a enervat după ce a fost întrebat de ordinul” lui Gigi Becali: ”Ce să mi se comande?!”

Nicolae Dică, calcul îndrăzneţ după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Nicolae Dică, pe banca lui FCSB / Sportpictures

Nicolae Dică s-a enervat după ce a fost întrebat de „ordinul” lui Gigi Becali. Antrenorul FCSB a menajat mai mulți titulari pentru confruntarea cu Silkeborg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deranjat de întrebarea primită despre lotul lui FCSB, ”Dicanio” susține că decizia de a lăsa acasă mai multe vedete îi aparține în totalitate.

Nicolae Dică s-a enervat după ce a fost întrebat de „ordinul” lui Gigi Becali

„Ce să mi se comande?! Am spus în momentul în care am venit la echipă că-mi doresc ca jucătorii să joace din 3 în 3 zile. Am făcut asta, am văzut că nu e OK. Jucătorii au nevoie de odihnă și de-asta am decis ca acești jucători să rămână acasă. E decizia mea, eu am decis așa. 

Bineînțeles că e o strategie. E clar că nu sunt singurul care decide la un club, mă consult cu MM, cu patronul, cu staff-ul tehnic, dar îmi spun părerile și ceea ce îmi doresc să fac, iar asta se întâmplă oriunde în lume, la orice firmă, nu ia o singură persoană decizia”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă, citat de gsp.ro.

7 titulari de la FCSB nu vor face deplasarea în Danemarca

Nicolae Dică a ascultat de „ordinul” lui Gigi Becali. 7 titulari de la FCSB nu vor face deplasarea în Danemarca, pentru meciul cu Silkeborg.

Reclamă

Patronul FCSB a răbufnit după partida cu FC Argeş şi a anunţat FCSB va juca cu rezervele în Europa. Becali se teme că echipa sa ar putea rata prezenţa în playoff.

Nicolae Dică a ascultat de dorinţa lui Gigi Becali şi va lăsa numai puţin de 7 titulari acasă. Fanatik.ro scrie că Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru și Risto Radunovic nu vor face deplasarea în Danemarca şi vor fi menajaţi pentru meciul cu Petrolul Ploieşti.  

Normal că o să jucăm cu rezervele în Danemarca, mă interesează să ajungem în play-off. Nu poți să scoți decât pe Sepsi, pe Petrolul sau pe UTA. 

Reclamă 4 / 0/3

Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA. Nu mă interesează de Hermannstadt, nu-i mai scoatem din play-off”, a anunţat Gigi Becali, imediat după FCSB – FC Argeş 3-2.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB, după victoria cu FC Argeş, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor s-a enervat după ce echipa lui Nicolae Dică a câştigat cu emoţii confruntarea de pe Arena Naţională.

„N-ai cum, păi dacă nu joacă echipa. Am avut noi șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar aici nu e vorba… Dacă conduci 2-1 și după nu legi 2-3 pase. Nu văd, n-avem posesia.

Eram pe vremuri când mâncam bătaie și spuneam că nu e nicio problemă. Nu știu să explic, nu știu ce să zic. Noi câștigăm pe valoarea jucătorilor. Nu mă interesează statistica, eu vreau să dominăm adversarul și mingea să fie numai la noi.

Vreau să dăm goluri, avem jucători valoroși. Dacă noi conducem, nu te retragi. Nu dai în minge bufa-bufa, ești Steaua, nu ești Târgoviște. Dacă avem 2-1, pasăm mingea la centrul terenului, dacă ai culoar dai al 3-lea gol.

Nu bufa-bufa, ce facem aici? I-am cerut explicații (n.r. – lui Nicolae Dică). Emoții poți să n-ai, poți să pierzi 2-1 pe final sau 1-0 și poți să n-ai. Dar vreau să avem siguranța jocului, noi n-o avem!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.  

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și