Închide meniul

Nicolae Dică, la ora adevărului după startul dezastruos de sezon al FCSB-ului: „Te-ai gândit să pleci?”. Cum a răspuns

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 septembrie 2022, 22:21

Nicolae Dică, la ora adevărului după startul dezastruos de sezon al FCSB-ului: „Te-ai gândit să pleci?. Cum a răspuns

Nicolae Dică, reacție după ce Florinel Coman nu a evoluat pentru echipa națională

Nicolae Dică, la conferința de presă / Antena Sport

Nicolae Dică, la ora adevărului după startul dezastruos de sezon al FCSB-ului. Vicecampioana României s-a „scufundat” până pe locul 14 în Liga 1 după primele 11 etape. Roș-albaștrii au câștigat un singur meci din cele 9 disputate, iar situația devine din ce în ce mai alarmantă la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda presiunii uriașe, Dică rămâne încrezător că poate redresa echipa și exclude din start o despărțire prematură.

Nicolae Dică, la ora adevărului după startul dezastruos de sezon al FCSB-ului

Nicolae Dică încearcă să găsească soluția potrivită pentru a scoate FCSB din criză. Înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-2, din etapa precedentă l-a pus serios pe gânduri pe „Dicanio” în legătură cu jocul echipei.

„Te gândești să pleci de la FCSB”, a fost întrebat Dică. Iar răspunsul său ferm a venit imediat: „Nu!”.

Apoi, antrenorul vicecampioanei a explicat cum se simte după debutul teribil de sezon:

Reclamă

„Sunt dezamăgit, dar nu am ce să fac. Acum trebuie să gândesc ce să fac în viitor, cum să fac ca echipa să aibă rezultate. Gândirea asta a început după meciul cu Craiova – ce am de făcut pentru a scoate echipa din acest moment mai dificil”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Reacția lui Nicolae Dică după ce Mirel Rădoi i-a ghicit primul „11” aproape în întregime

A venit reacția lui Nicolae Dică după ce Mirel Rădoi i-a ghicit primul „11” aproape în întregime, la meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, din etapa a 11-a a Ligii 1. Antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit că s-a amuzat când a aflat că nașul său l-a „citit” înaintea derby-ului din Bănie.

Rădoi a nimerit 9 dintre cei 11 jucători trimiși în teren de Dică la duelul „de foc” de pe „Ion Oblemenco”, iar oltenii s-au impus cu 2-1, la finalul unui joc decis de două penalty-uri și un autogol.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică nu s-a supărat pe Mirel Rădoi pentru jocul psihologic lansat înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. În plus, „Dicanio” recunoaște că nu s-a lăsat deloc influențat de declarația bunului său prieten și chiar s-a amuzat pe seama ei:

„Eu m-am amuzat pe treaba asta. Eu știam în mare echipa. Nu eram sigur de Coman, că făcuse un RMN și trebuia să aflu dacă poate să joace sau nu. Știam echipa, știam că joc cu Haruț în zona centrală. Nu știam ce a vorbit el și cum a gandit-o el”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Singurii jucători „omiși” de Mirel Rădoi au fost Vali Crețu și Denis Haruț. Fostul selecționer a crezut că Dică îi va folosi în locul lor pe Radu Boboc și Octavian Popescu.

Echipa folosită de Dică:

  • Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Haruț, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Echipa „ghicită” de Rădoi:

  • Târnovanu – Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Oc. Popescu, Oaidă – Cordea, Compagno – Fl. Coman
Recomandări
  • Nicolae Dică, la ora adevărului după startul dezastruos de sezon al FCSB-ului
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și