Închide meniul

Ovidiu Popescu, „demolat” după greșeala uriașă din Saburtalo – FCSB: „Cel mai slab! A dat cu stângul în dreptul!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iulie 2022, 20:33

Ovidiu Popescu, „demolat după greșeala uriașă din Saburtalo – FCSB: „Cel mai slab! A dat cu stângul în dreptul!

Ovidiu Popescu s-a accidentat în Mioveni - FCSB

Ovidiu Popescu, în timpul unui meci disputat de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ovidiu Popescu a fost „demolat” de Helmut Duckadam după greșeala uriașă comisă în prima repriză a meciului Saburtalo – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League. Fundașul vicecampioanei României a pasat direct la adversar și și-a expus grav echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu nu s-a regăsit în prima parte a partidei din Georgia și a fost depășit constant de adversari.

Ovidiu Popescu a fost făcut praf după greșeala uriașă din meciul Saburtalo – FCSB

Punctul culminant a venit în prelungirile primei reprize, când Popescu a ratat complet o pasă în propriul careu, din postura de ultim apărător, iar georgienii au interceptat și s-au aflat aproape de gol. Ștefan Târnovanu a intervenit însă salvator la execuția lui Tabatadze.

Helmut Duckadam nu l-a menajat deloc pe Ovidiu Popescu, reprofilat din nou din mijlocaș defensiv în fundaș dreapta, la meciul cu Saburtalo.

„Ovidiu Popescu a jucat cel mai slab, dar au mai fost și alții, și Șut. Ți-am spus că am emoții pentru că am văzut apărarea. S-au făcut majoritatea fazelor pe partea lui Ovidiu Popescu, a mai făcut și gafa aia când a dat cu stângul în dreptul. Nu știu ce se întâmplă. Chiar dacă apărarea scârțâie, eu cred că problema e la mijloc. Șut nu cred că i-am auzit numele de două ori în prima repriză”, a spus Helmut Duckadam, pentru Digisport.

Reclamă
Saburtalo - FCSB
Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo – FCSB

La rândul său, Gabi Balint a criticat aspru jocul prestat de FCSB în prima parte a duelului cu Saburtalo:

„Nu există agresivitate, adversitate. Toți aleargă 2/4, nu vezi că îi preocupă timpul, să recupereze cât mai rapid. Fiecare joacă în zona în care vor. Nu sunt agresivi, când o recuperează nu aleg soluțiile cele mai bune de a finaliza”, a declarat Gabi Balint, pentru sursa citată.

Gol incredibil încasat de FCSB cu Saburtalo

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în prima repriză a meciului cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unicul gol al primei părți a venit în minutul 41.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

Sursa: Digi Sport
Sursa: Digi Sport

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Lui FCSB i-a trecut glonțul pe la ureche și în minutul 11, când Sikharulidze a reluat cu capul puțin peste poartă chiar de lângă debutantul Joonas Tamm.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și