Închide meniul

Reacția lui Jefte Betancor, după CFR Cluj – Soligorsk 1-0: “Avem o echipă mare” + Mario Camora jubilează: “Am jucat ca în trecut, în Europa”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 0:03

Reacția lui Jefte Betancor, după CFR Cluj – Soligorsk 1-0: “Avem o echipă mare” + Mario Camora jubilează: “Am jucat ca în trecut, în Europa”

Jefte Betancor a marcat primul său gol pentru CFR Cluj

Jefte Betancor, după golul marcat în Gruia / Digisport

Jefte Betancor a fost extrem de bucuros după ce CFR Cluj a învins Șahtior Soligorsk cu 1-0, grație golului său din prima repriză. Campioana României s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League, unde va da piept cu NK Maribor. La rândul său, Mario Camora a tras concluzia că echipa joacă așa cum o făcea în trecut în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jefte a marcat golul calificării în minutul 37, din pasa lui Gabriel Debeljuh. CFR Cluj a trecut cu scorul de 1-0, la general, de Soligorsk și se pregătește acum pentru dubla “de foc” cu NK Maribor.

Reacția lui Jefte Betancor, după CFR Cluj – Soligorsk 1-0: “Avem o echipă mare”

Jefte Betancor consideră că CFR Cluj a arătat ca o “echipă mare” în meciul din Gruia, câștigat chinuit de formația lui Dan Petrescu. Atacantul spaniol, venit de la Farul, spune că victoria este mult mai importantă decât faptul că el a reușit să marcheze.

”Pentru mine nu a fost important că am marcat, ci că ne-am calificat. Da, avem o echipă mare, este presiune tot timpul și trebuie mereu să câștigăm. Am colaborat bine astăzi. Ne vom bucura de victorie, apoi ne vom gândi la următorul meci, din campionat. Vom munci mai mult pentru a ajunge în grupele Conference League.

Încerc să muncesc cât mai mult, asta este cel mai important în fotbal. Nu este o problemă dacă voi juca sau nu, Mister va decide. Debeljuh m-a văzut singur și mi-a pasat. Așa fac și eu, și toți coechipierii trebuie să facă asta. Acesta este fotbalul. Trebuie să ne bucurăm de această victorie”, a declarat Jefte Betancor, după calificarea în play-off-ul Conference League.

Reclamă

Mario Camora anunță revenirea campioanei: “Am jucat ca în trecut, în Europa”

În același timp, Mario Camora s-a arătat mai mult decât mulțumit de jocul lui CFR Cluj din partida cu Soligorsk. În ciuda victoriei la limită din această seară, căpitanul ardelenilor este de părere că echipa din Gruia a revenit la forma excelentă din trecut, din cupele europene.

”Echipa a făcut un meci foarte bun, părerea mea. Am jucat precum o făceam în trecut, în Europa. Am fost mai agresivi și nu am dat șanse adversarului.

(Despre eliminarea cu Pyunik) Asta este situația, nu ne mai putem plânge. Acum suntem aici. Avem obiectiv acum să câștigăm acest play-off și să mergem în grupele Conference. Ce a fost a fost. A fost o supărare atunci, dar trebuie să fim cu gândul mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

(Despre ”dubla” cu Maribor) O să fie un meci la fel de greu. O echipă agresivă. S-a văzut că este o echipă bună, puternică. Cred că se va decide totul la micile detalii. Nu cred că va fi un meci cu multe goluri, dar sper să ne calificăm.

(Despre calificările echipelor românești) E bine pentru fotbalul nostru să se califice cât mai multe echipe, să facem cât mai multe puncte, să ne știe lumea”, a spus Mario Camora, după CFR Cluj – Soligorsk 1-0.

Dan Petrescu, în depresie după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0

Dan Petrescu a intrat în depresie după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0. „Bursucul” a dezvăluit că Gabriel Debeljuh nu va mai juca în 2022, după ce s-a accidentat. De asemenea, antrenorul se plânge de programul încărcat al campioanei României.

„Am jucat cu campioana din Belarus, o echipă foarte bună, nicio diferență între noi și ei. Am înscris în prima repriză, când am fost mai buni și am avut un portar bun. Avem o veste tristă, foarte tristă, d-aia sunt praf. În toate meciurile câștigate a trebuit să plătim ceva, ba penalty, ba am terminat în 10 oameni.

Acum am pierdut un jucător, din ce am înțeles are ceva la încrucișate, cred că 6 luni va fi out Debeljuh. N-am cum să fiu fericit. E foarte greu să-l înlocuim pe golgheterul nostru, mai ales acum, când nu mai găsim atacanți. Victoria e importantă, dar peste două zile avem meci. Să vedem ce jucători recuperăm în atac, suntem foarte subțiri.

Jucătorii au făcut diferența, nu eu. Azi au câștigat, bravo lor, dar n-am cum să fiu fericit, v-am zis. Dacă vom fi în grupe toate trei, ar fi un rezultat fantastic pentru România, dar să vedem dacă putem toate trei.

Maribor a jucat cu Soligorsk, am văzut cele două meciuri. E o echipă bună. Acasă au mulți spectatori, au jucători de atac foarte buni, chiar nu știu cum au pierdut cu Helsinki, trebuie să văd meciurile. Poate finlandezii au echipă mai bună, dar nu mă așteptam. Eram sigur că jucăm în Finlanda. Vor fi două meciuri grele, dar sunt supărat că avem multe meciuri și trebuie să schimb iar 10 jucători.

Reclamă

Supărarea după meciul cu armenii a fost mult prea mare. Lumea credea că nu ne revenim, dar am reușit. Trebuie să ajungem în grupe, e clar, dar sperăm să nu mai pierdem jucători. Asta e și din cauză că jucăm prea mult, 11 meciuri într-o lună, cele mai multe din Europa 100%. CFR are cele mai multe meciuri și s-a văzut asta. Unde s-a mai întâmplat pe planeta asta?”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat Vezi toate știrile
Citește și