Închide meniul

Ştefan Târnovanu susţine că nu a fost penalty în West Ham – FCSB 3-1: „Nu mi-a venit să cred”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 septembrie 2022, 13:59 / Actualizat: 9 septembrie 2022, 15:14

Ştefan Târnovanu susţine că nu a fost penalty în West Ham – FCSB 3-1: „Nu mi-a venit să cred

Ştefan Târnovanu, explicaţii după West Ham - FCSB

Ştefan Târnovanu, în duel cu Maxwel Cornet/ Profimedia

Ştefan Târnovanu a oferit explicaţii, după penalty-ul controversat din West Ham – FCSB. Portarul roş-albaştrilor a fost suprins că centralul a dictat lovitură de la punctul cu var, la duelul său cu Cornet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a sperat timp de o repriză că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Echipa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză, după golul superb înscris de Andrei Cordea. Ulterior, în repriza secundă, englezii au întors scorul în doar şapte minute.

Ştefan Târnovanu lămureşte faza controversată din West Ham – FCSB 3-1

Ştefan Târnovanu a analizat prestaţia echipei sale, din meciul de debut în grupele Conference League. Portarul lui FCSB a declarat că roş-albaştrii ar fi putut obţine un rezultat mare, dacă nu ar fi existat faza controversată din minutul 68. Totodată, Târnovanu explică şi cum a trăit el duelul cu Maxwel Cornet.

„A fost un meci bun, primele 70 de minute senzaționale! Apoi, a venit penalty-ul, îmi mențin părerea că nu a fost. Rămân cu un sentiment neplăcut. Poate dacă nu s-ar fi acordat penalty am fi rezistat până la final și am fi scos măcar un egal.

Am vrut să prind mingea, el a intrat cu cotul în mine, apoi s-a lovit cu fața de umărul meu. Cred că de asta a și ieșit (n.r. – Cornet nu a putut continua meciul și a fost înlocuit). Îmi mențin părerea, sunt 100% convins că nu a fost penalty.

Reclamă

Nu mi-a venit să cred, m-a lovit foarte tare, am rămas și fără aer. Apoi m-am uitat și am văzut că a dat penalty. Nu mi-a venit să cred pe moment, dar asta este, trebuie să învăț din asta”, a declarat Ştefan Târnovanu, citat de gsp.ro.

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB. Ca şi Ion Crăciunescu, Porumboiu a spus că este penalty clar.

Echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu a spus că nu există dubii în privinţa corectitudinii acordării penalty-ului pentru West Ham.

„Când ești egalat după o fază ca aia, apar frustrările. Nu te poți plasa decât în limitele regulilor jocului. Trebuie să le reamintim că e o dispută între un atacant și un portar. Cine lovește mingea? Atacantul! Portarul nu atinge mingea. Nu e nicio fază controversată. Portarul sare asupra unui adversar și se sancționează cu 11 metri.

Nu e o fază complicată. Portarul vrea să joace mingea, dar nu reușește. A ieșit să o boxeze, asta trebuia să facă, nu să prindă balonul. Dacă întindea un brat și lovea mingea, nu era 11 metri.

Are prim-planul, dar nu a boxat, a vrut să prindă. Probabil pentru că atacantul nu avea talie, l-a făcut să creadă că prinde mingea cu ambele mâini. Dacă atingea el primul, nu mai era penalty„, a explicat Porumboiu la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și